Önder Karaveli: "Biz, benim dönemimde her maçta galibiyeti hak ettik"

19.02.2022 - 21:34 | Son Güncellenme: 19.02.2022 - 21:38

Süper Lig'in 26. haftasında Beşiktaş, sahasında Altay'ı 1-0 mağlup etmeyi başardı. Maçın ardından siyah beyazlı takımın teknik direktörü Önder Karaveli konuştu

Önder Karaveli: "Biz, benim dönemimde her maçta galibiyeti hak ettik"

Süper Lig'in 26. haftasında Beşiktaş, sahasında Altay'ı 1-0 mağlup etmeyi başardı. Maçın ardından siyah beyazlı takımın teknik direktörü Önder Karaveli konuştu

Son karambol pozisyonuna kadar rakip etkili gelmedi

Önder Karaveli: Çok mutluyum. Bugün oyunla ilgili isteklerimizin birçoğunu oyuncularımız yerine getirdi. Bütün oyuncularımın performansından memnunum. Daha iyi oynayabilirdik ama biraz da stresli bir ortam vardı. İlk yarı 0-0 bitince oyunu daha fazla ele geçirdiler. Son karambol pozisyonuna kadar rakip etkili gelmedi. Aynı durum yine devam etti. 1-0 akan oyun çok riskli. 2'yi bulsak daha fazla gol gelebilirdik.

İlgini Çekebilir
Necip sevindi hem spiker hem anonsçu yanıldı!
Habere Git

 Rakip de can çekişiyor, buradan alacakları puan çok moral olacaktı

Altay çok diri kaldı, onları da kutluyorum. Direğe değil kaleye vurmakta fayda var. Aynı pozisyonda 2 kez direkten dönen pozisyonlar var. Malatya'da da benzeri oldu. Orada puan kaybettik, burada kaybetmedik.
Geçen Adana Demirspor maçında son bölümde her atağında tehlike yarattı. Biz de kendi alanımızda kaldık ve gol de yedik. 1 gol de VAR'dan döndü. Ben bu maçta son anlarda çok pozisyon yediğimizi düşünmüyorum. Rakip de can çekişiyor, buradan alacakları puan çok moral olacaktı. Ben bugünün genelinde memnunum. En az pozisyon verdiğimiz maç olabilir. Sivasspor ve Kayserispor maçları var. İkisini de çok önemsiyoruz.

 Sakatlardan dönen oyuncular olacak

Umarım Sivas'tan da iyi oyunla galip olarak dönmek istiyoruz. Bugüne kadar oynadığımız birçok maçta galibiyeti hak ettik. Daha dikkatli olmak gerekiyor. Sakatlardan dönen oyuncular olacak. Bugün sakat vermedik. Oyunda iyi olduğumuzda bile sorun olmasın diye bazı oyuncuları çıkardık. Necip geçen maç çok yıpranmıştı, onu çıkardık. Alex'te de aynı şey oldu. Daha erken oyundan alabilirdik, Alex de oynadıkça enerjisi yükselen bir oyuncu. Onu da korumak adına çıkardık." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler