Hatayspor Maçı Ardından Beşiktaş'ta Önder Karaveli'den Açıklamalar

19.03.2022 - 21:19 | Son Güncellenme: 19.03.2022 - 21:53

Süper Lig'de Atakaş Hatayspor ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta teknik direktör Önder Karaveli açıklama yaptı. Önder Karaveli ne dedi? İşte detaylar...

Hatayspor Maçı Ardından Beşiktaş'ta Önder Karaveli'den Açıklamalar

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş, Atakaş Hatayspor'u Vodafone Park'ta ağırladı. Yoğun kar yağışının etkili olduğu zorlu mücadelede taraflar, 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından Teknik Direktör Önder Karaveli açıklamalarda bulundu.

"Buna benzer maçları çok oynadık"

Önder Karaveli, şu ifadeleri kullandı: "Biz buna benzer maçları çok oynadık. Berabere kaldığımız maçların hemen hemen hepsinde oyunun kontrolü bizdeydi, basit hatalardan dolayı kazanamamıştık. Bugün de benzeri oldu."

"Sadece gollerimizi kaçıran Batshuayi değil"

"Sadece gollerimizi kaçıran da Batshuayi değil. Biraz fazlaca yük onun üzerine doğru gidiyor. Başka atak oyuncularımız da goller kaçırıyor. Batshuayi çok istiyor, çok zorluyor ama vuruş konusunda yaşadıkları gol sayısını artırmasını engelliyor."

"Emirhan her maç öncesi planımda var ama..."

"Emirhan'ı sadece bugün değil, önceki maçlarda da çok göremedik. Fazla şans veremedik. Her maç öncesinde planımda kullanmak var ama bir türlü fırsat veremedik. İyi bir oyuncu adayıdır."

"Berabere kaldığımız 7 maçta da kazanmaya yakındık"

"İsabetli şut sayısı fazla. Bugün de bu şutlar var ama çoğu kalecinin olduğu yerlere gitti. Doğru konumlanamamakla açıklanabilir. Bugünkü oyun seyredenleri memnun eder, sadece kazanamadık. Berabere kaldığımız 7 maçta da kazanmaya yakındık."

Senin için hazırladığımız haberler