Önder Karaveli, Kerem Aktürkoğlu'nu beğenmeyip gönderdi!

19.03.2022 - 23:29 | Son Güncellenme: 20.03.2022 - 09:16

TGRT ekranlarında yayınlanan Stüdyo Futbol programındaki iddiaya göre Önder Karaveli, Başakşehir altyapısında Kerem Aktürkoğlu'nu beğenmeyip gönderdi.

Önder Karaveli, Kerem Aktürkoğlu'nu beğenmeyip gönderdi!

Birçok takımın peşinde olduğu Galatasaray'ın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu için yeni bir iddia geldi. 

Önder Karaveli beğenmedi gönderdi

TGRT ekranlarında yayınlanan Stüdyo Futbol programındaki iddiaya göre Beşiktaş teknik direktörü Önder Karaveli'nin, Başakşehir altyapısında görev yaparken Kerem Aktürkoğlu'nu beğenmeyip gönderdiği ortaya çıktı. Galatasaray ile bu sezon formunun zirvesinde olan Kerem Aktürkoğlu son Barcelona maçının ardından dev takımların transfer listesinde olduğu söylenmişti. Bu sezon Kerem 42 maçta 11 gol 9 asistlik performans ile oynadı.

Başakşehir'de kadro dışı kaldı

2015’te Başakşehir kulübü ile 16 yaşındayken asgari ücretten profesyonel sözleşme imzalayan Kerem Aktürkoğlu bir sene alt yapıda oynadıktan sonra Bodrumspor’a kiralandı ve burada şampiyonluk yaşamıştı. Bodrum’dan Başakşehir’e dönen Kerem kamp kadrosuna alınmadı. Transferin son günlerinde ise Başakşehir, A takıma almadığı genç yeteneği oynaması için pilot takımına kiralayacağını söyledi. Ve bir de şart koştu: “Asgari ücretten 5 yıl sözleşme imzala ve bu yıl Erokspor’da kiralık oyna.” Ancak Kerem “1 yıl oynarım ama sözleşme imzalamam. İstanbul’da nasıl geçineceğim. Teklifler de var” diyerek bu teklifi reddetti. Başakşehir de Erok’a gitmeyen Kerem’i kadro dışı bıraktı. 

İlgini Çekebilir
Metro İstanbul Galatasaray Barcelona maçı ile rekor kırdı!
Habere Git

Galatasaray'da yıldızlaştı

Başakşehir'in ardından forma giydiği 24 Erzincanspor da oynadığı futbolla Fatih Terim'in dikkatini çeken Kerem Aktürkoğlu sonrasında Galatasaray'a transfer olmuştu. Kerem Aktürkoğlu 2020-2021 sezonundan bu yana Galatasaray giyerken özellik bu sezon gösterdiği performansla yüksek miktarlı bir bonservis bedeli ile transfer olabileceği söyleniyor. 

Senin için hazırladığımız haberler