Kayserispor Maçının Ardından Beşiktaş'ta Önder Karaveli Açıklama Yaptı

02.03.2022 - 23:08 | Son Güncellenme: 02.03.2022 - 23:16

Türkiye Kupası Çeyrek Finali'nde Kayserispor ile karşılaşan Beşiktaş, maçı 2-1 kaybetti. Maçın ardından Teknik Direktör Önder Karaveli açıklama yaptı.

Kayserispor Maçının Ardından Beşiktaş'ta Önder Karaveli Açıklama Yaptı

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali'nde Beşiktaş, evinde Kayserispor'u ağırladı. Siyah-Beyazlılar'ın çok sayıda gol pozisyonu bulduğu fakat değerlendiremediği mücadeleyi 2-1 kaybetti. Zorlu maçın ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli, açıklamalarda bulundu.

"Uzun zamandır gol atamama sorunumuz devam ediyor"

Önder Karaveli, "Kaybettiğimiz için çok üzgünüz. Oynanan oyunun bölüm bölüm çok iyi olduğunu düşünüyorum. Topu içeriye sokmada büyük sıkıntı yaşıyoruz. Uzun zamandır gol atamama sorunumuz devam ediyor. Söyleyecek fazla bir şey yok. Ligi de olabildiğince yukarıda devam etmek istiyoruz. İkincilik hedefi en yakın görünüyor." şeklinde konuştu.

"Beni yeteri kadar değerlendirenler var"

Karaveli, "Kalan maçlarda bugünkü oyundan daha iyi oyunlar oynayıp, aynı mücadeleyle topu içeri atarak sürdürmek istiyoruz. Kendi performansımı ben değerlendirmeyeyim. Yeteri kadar değerlendirenler var. Takımın performansıyla ilgili sorularınızı cevaplayabilirim." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Bir zamanlar çifte kupalı şampiyondu!
Habere Git

"Hakem kararlarıyla ilgili konuşmamaya devam edeceğim"

Genç teknik adam son olarak, "Hakem kararlarıyla ilgili konuşmamaya devam edeceğim. Ben, oyunun içindeki pozisyonlarla ilgili konuşmayı istiyorum. Girdiğimiz gol pozisyonlarını değerlendiremedik, maçı kaybettik. Çok üzgünüz" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler