Önder Karaveli'den Flaş Sözler: Muhammed Demirci, Azerbaycan Milli Takımı...

12.02.2022 - 12:36 | Son Güncellenme: 12.02.2022 - 17:43

Son dakika Beşiktaş haberleri... TFF Süper Lig takımlarından Beşiktaş teknik direktörü Önder Karaveli, Azerbaycan ve Muhammed Demirci hakkında konuştu.

Önder Karaveli'den Flaş Sözler: Muhammed Demirci, Azerbaycan Milli Takımı...

Kartal YİĞİT - AJANSSPOR

Sergen Yalçın‘dan boşalan koltuğa oturan ve kısa zamanda takımı toparlayan teknik direktör Önder Karaveli, Ajansspor‘a açıklamalarda bulundu. Karaveli, Azerbaycan Milli Takımı iddiaları ve Muhammet Demirci hakkında da konuştu. 

"İşimi etkilemesinden korkuyorum

Antalyaspor maçı sonrası gelen tepkileri değerlendiren Karaveli, “İnanın ne sosyal medya ne de yazılı medyaya bu dönem bakmamaya çalışıyorum, bunun nedeni de işimi etkilemesinden korkuyorum. 

"İnanın ben sadece işimi yapıyorum"

Zaman zaman oyun anlamında sıkıntılar olabilir. Ama inanın ben sadece işimi yapıyorum" dedi. 

"Bana gelen bir şey yok"

Azerbaycan Milli Takımı iddialarına da açıklk getiren Karaveli, "Bana gelen bir şey yok. Çıkan haberleri de bir arkadaşım haber verdi.

"Ne derlerse onu yapıyorum"

Hep söylüyorum, yine belirteyim. Ben Beşiktaş‘ın bir çalışanıyım. Bu kulüpte ne görev verilirse onu yaparım" şeklinde konuştu.

"O dönem kim olsa Muhammed'i alırdı"

Son olarak Radyospor'da katıldığı programda Beşiktaş'a kendisini Önder Karaveli'nin aldığını söyleyen Muhammed Demirci için de, "O dönem kim olsa Muhammed'i alırdı. Çünkü hakikaten çok büyük bir yetenekti" diye yanıt verdi.

İlgini Çekebilir
'Beşiktaşlı Messi' kendisini keşfeden Önder Karaveli'den işaret bekliyor!
Habere Git

Ahmet Nur Çebi'den Önder Karaveli ve Şenol Güneş açıklaması

Öte yandan, dün Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi de, sosyal medyada çıkan Şenol Güneş ile anlaşıldı haberlerine sert tepki göstermişti. Çebi açıklamasında şu ifadeleri kullandı: 

“Bırakın anlaşmayı ben Şenol Hoca ile uzun bir süredir konuşmadım bile. Bu uyduruk haberleri çıkaranlar Beşiktaş’a büyük kötülük yapıyorlar. Beşiktaş’ın şu anda bir hocası var ve ben Önder Hoca’yı bir de bu tarz haberlere karşı korumak zorunda kalıyorum. Hoca konusunda acele etmek istemiyorum. Emin olmak ve kendisine inanmak istiyorum. Ve tabii medyada, sosyal medyada çıkan asılsız haberlerden çok rahatsız. Bu bize haksızlık, bu Önder Hoca’ya haksızlık, hatta bu Şenol Hoca’ya da haksızlık"

İlgini Çekebilir
Ahmet Nur Çebi'den Şenol Güneş iddialarına sert yanıt: "Bırakın anlaşmayı..."
Habere Git

Siyah-beyazlı takım, Önder Karaveli yönetiminde kupalar dahil çıktığı 12 maçın normal sürelerinde 6 kez berabere kaldı. Kartal, bu maçlarda 5 galibiyet 1 de beraberlik elde etti. 

İlgini Çekebilir
Kara Kartal, Karaveli ile beraberliğe abone!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler