Önder Özen: "Beşiktaş gereken reaksiyonu gösteremedi"

04.10.2018 - 22:57 | Son Güncellenme: 05.10.2018 - 01:57

Önder Özen: "Beşiktaş gereken reaksiyonu gösteremedi"

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Beşiktaş, deplasmanda Malmö'yle karşılaştı. Mücadelenin ilk yarısı 0-0 eşitlikle tamamladı.

Önder Özen, Beşiktaş-Malmö karşılaşmanın devre arasında beIN Sports'a konuştu. Özen'in sözlerinden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Maçın ilk yarısında Beşiktaş'ı ligde alışık olduğumuz gibi görmedik. Beşiktaş ile Malmö arasında ciddi bir kalite farkı var. Malmö fizik gücüyle ayakta kalmaya çalışan bir takım. Gökhan yorgun görünüyor. Babel'in olmaması, Lens'in de gününde olmaması Beşiktaş'ın hücum gücünü etkiliyor. İlk yarıda da net pozisyon olmadı"

UEFA Avrupa Ligi I Grubu ikinci maçında temsilcimiz Beşiktaş, İsveç ekibi Malmö'ye konuk oldu. Birçok net pozisyondan yararlanamayan ve Malmö kalecisi Dahlin'i geçemeyen Beşiktaş, sahadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrıldı.

Önder Özen, Beşiktaş-Malmö karşılaşmanın ardından beIN Sports'a konuştu.


Önder Özen'in sözlerinden satır başları şu şekilde:

"Beşiktaş'ın gereken reaksiyonu gösteremediğini gördük. Beşiktaş sahaya kalitesini koymadan yurt içinde ve yurt dışında başarı sağlayamaz. Beşiktaş'ta kalite olmadan sıradanlaşır. Bu akşam Beşiktaş'ın 3 orta sahasından ikisi yaratıcı değildi. Beşiktaş bugün birebir pozisyonları deneyebilirdi. 1-0'da 2-0'da Beşiktaş tepki vermeliydi"

Senin için hazırladığımız haberler