Önder Özen: Beşiktaş'ın attığı ikinci golü Barcelona ve Manchester City atıyor!

13.08.2018 - 01:20 | Son Güncellenme: 13.08.2018 - 01:40

Önder Özen: Beşiktaş'ın attığı ikinci golü Barcelona ve Manchester City atıyor!

Beşiktaş Akhisarspor ligin ilk haftasında karşı karşıya geldi. Beşitakş Akhisarspor'u 2-1 yenerek lige 3 puanla başladı.  Önder Özen bu maçı yayıncı kuruluşta değerlendirdi. İşte Önder Özen'in yorumlarından Ajansspor'un derledikleri...

2-1'den sonra statta atmosferin düşmesi, tribünlerde acaba sorularının oluşması motivasyonu bozdu. Acaba, kafaya girdiği anda sorun yaşanır.

Babel'in medyaya tepkisi varsa soyunma odasında kalır, başka bir arkadaşı gelir. Ben Babel'in bu tepkisini beğenmedim.

Safet Susic, bir tane hamle yaptı. Sol beki çıkardı, Manu'yu aldı. Manu ciddi bir tehdittir.

Beşiktaş'ın yediği golde Necip'e suç bulmam. Oranın orijinal adamı Enzo Roco'dur. Oynadığı süre içerisinde de iyi performans gösterdi. Geldiği takımda oynuyordu, Şili Milli Takımı'nda da oynuyor.

Benim en önde gördüğüm golcüler Vagner Love ve Negredo. Almeida'dan sonra Beşiktaş'ın golcü çıtaları çok yüksekteydi. Beşiktaş'ın sahada 9 oyuncusu tastamam. 1. ve 2. oyuncusu standardın üzerinde bir kadrosu var. Bu çok büyük bir şanstır. 8-9 tane üst düzey oyuncu varken, diğer iki pozisyona da iyi oyuncu alınması gerektiğini düşünürüm. Bugün işler yolunda gitti Talisca konuşulmadı. Yarın konuşabiliriz. Avrupa Ligi'nde 1. torbadan çekecekler, 2 oyuncu takviyesiyle çok rahat ilerleyebilirler.

Beşiktaş'ın attığı ikinci golü Barcelona ve Manchester City atıyor.

Babel'in becerisi var. Deportivo'da skorer bir özelliğe büründü. Eğer gol atamazsam kariyerim geriye gider diye düşünüyor. Babel'i Kasımpaşa'da santrafor oynatmak gibi hata yaptım. Hem maçı hem de O'nu kaybettim.

Senin için hazırladığımız haberler