Önder Özen: "Jose Mourinho, yavaş yavaş havaya girecektir"

29.09.2024 - 22:21 | Son Güncellenme: 29.09.2024 - 22:33

Ünlü futbol yorumcusu Önder Özen, NEO Spor Youtube kanalında Süper Lig'deki Antalyaspor - Fenerbahçe karşılaşmasını değerlendirdi. İşte tüm detaylar...

Önder Özen: "Jose Mourinho, yavaş yavaş havaya girecektir"

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Ligi'nin 7. haftasında Fenerbahçe, Alex de Souza'nın teknik direktörülğünü yaptığı Antalyaspor'u deplasmanda Tadic ve Thalisson'un (KK) attığı gollerle 2-0 mağlup etti ve Galatasaray'ın puan kaybı yaşadığı haftada hata yapmadı. Ünlü yorumcu Önder Özen ise NEO Spor Youtube kanalında bu karşılaşmayı değerlendirdi.

"Eğlenceli vaadi olmadı Mourinho'nun"

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü teknik direktörü Jose Mourinho'nun oyun anlayışı ile ilgili yorumlarda bulunan Özen, "Jose Mourinho ismi ilk çıktığında, Fenerbahçe'nin eğlenceli bir oyunu olmayacağı çok belliydi. Porto'dan itibaren, hiçbir zaman eğlenceli vaadi olmadı Mourinho'nun" açıklamasını yaptı.

"En önemlisi ama..."

Fenerbahçe'nin rasyonel bir hedefi olduğunu belirten ünlü yorumcu, "Fenerbahçe'nin rasyonel bir hedefi var. Mayıs ayında toplayabileceği kadar kupa kazanmak. En önemlisi ama lig şampiyonluğu Fenerbahçe için" dedi.

"Mourinho, yavaş yavaş havaya girecektir"

Sarı lacivertlilerin kadrosunun ve teknik direktörünün ligin üstünde olduğunu belirten Önder Özen, "Ümit kesilmeyecek bir takımı var Fenerbahçe'nin. Bu kadro, ligde birçok eşleşmenin üstesinden gelebilecek bir yapı. Başında da hiç ümit kesilmeyecek bir teknik direktör var. Jose Mourinho, yavaş yavaş daha da havaya girecektir" şeklinde konuştu.

"Alex de Souza için üzülüyorum"

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Fred'in oyuna girdikten sonra olumlu etkilerinin olduğu söyleyen ünlü isim, Alex de Souza içinse kadronun yetersiz olmasından dolayı Brezilyalı teknik adama üzüldüğünü ifade etti ve "Fred, kendi enerjisiyle, dinamizmiyle maça çok etki yaptı. Fred'in girişi, takımı farklı bir noktaya getirdi bu açık. Alex de Souza için de üzülüyorum ama çok zayıf bir takımla oynuyor. Çözümler buluyor ama böyle maçlarda savunmada arıza her an çıkabiliyor" diye konuştu.

"İlk 11'de başlayacağını düşünüyorum"

Bu hafta içinde Hollanda ekibi Twente ile deplasmanda Avrupa Ligi maçına çıkacak olan Fenerbahçe'de, spor yorumcusu Önder Özen, İrfan Can Kahveci ile ilgili "Twente maçında İrfan Can Kahveci'nin ilk 11'de başlayacağını düşünüyorum" dedi.

"Benim aklıma gelmezdi"

Fenerbahçe'nin Portekizli teknik adamı Jose Mourinho, Dzeko'nun ofsayt sebebiyle iptal olan golünün görüntüsünü taktik bilgisayarından yayıncı kuruluş kamerasına göstererek maçın hakemi Arda Kardeşler'e tepki gösterdi ve devamında sarı kart gördü. Özen, Mourinho'nun bu hareketiyle ilgili "Çok zekiceydi. Benim aklıma gelmezdi. Anında tepki gösterebilen birisi hoca. Anlamadığım şey şu, bayrak kalktı, hemen iptal ettiniz ve bakmadınız bile. VAR'ın mantığına zıt bir durum. Bu açıklanmaya muhtaç. Bütün futbol kamuoyu buradan niyet okur" yorumunu yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler