Önder Özen: Osmanlıspor-Beşiktaş maçında ibre Osmanlıspor'dan yana...

11.05.2018 - 22:53 | Son Güncellenme: 11.05.2018 - 22:53

Önder Özen: Osmanlıspor-Beşiktaş maçında ibre Osmanlıspor'dan yana...

Yayıncı kuruluş beIN Sports yorumcusu Önder Özen, Antalyaspor-M. Başakşehir maçı sonrasında öenmli açıklamalarda bulundu. Özen ayrıca şampiyonluk ve zirve yarışını da değerlendirdi.

'Emre Belözoğlu ligin öncelik alma konusunda en iyi oyuncusu diyebiliriz"

"Emre Belözoğlu'nun kariyer özeti gibi son iki pozisyon. Öncelik alma konusunda ligin en iyisi diyebiliriz. İlk kazandığı top ardından ceza sahasına kadar gidişi 17 yaşındaki Emre ama vuruş şimdiki yaşı. Son olarak çıkmadan bir asist yaptı ancak burada Vsica'nın çaprazdan çok iyi bir vuruş ezberi var

'Başakşehir maç öncesi planladıklarını sahaya...'

"Başakşehir zaman zaman da olsa maç öncesinde çalıştıklarını sahaya yansıtabilen bir takım. Bu maçta da Celutska üzerine oynadılar. İlk gol onun hatalı pası sonrasında geldi"

'Fatih Terim maça Sinan ile başlayabilir'

"Yeni Malatyaspor maçında Galatasaray'ın önceliği topu kaleye götürmek mi yoksa topu içeri atmak mı? Yasin daha çok götürme konusunda iyi ama Sinan golü yapma konusunda önde. Fatih Terim maça Sinan ile başlayabilir"

'Galatasaray için Yeni Malatyaspor maçında 0-0 devam eden dönem zor olacaktır'

"Galatasaray için Yeni Malatyaspor maçında 0-0 devam eden dönem zor olacaktır. Malatyaspor 0-0 oyununu iyi oynayan bir takım. Bu maça 3 puan deplasmanda alınacak en az 1 puan olarak bakıyor. Galatasaray iç sahasında büyük bir güçle oynuyor ama 1-0 olduktan sonra farklı olur"

'Teknolojiye hiçbir şey dayanamaz'

"Erzurumspor - Ümraniyespor maçında son pozisyonda bir sıkıntı var açık bir penaltı. Bence teknolojiye hiçbir şey dayanamaz. %5 ya da %10 hataları azaltması önemlidir. "

'Motivasyonlar aynı değil'

"Osmanlıspor aldığı puanların büyük kısmı iç sahada geldi. Bana göre aldığı puan bu kadronun puanı değil. İki tane önemli eksik var. Vrsajevic ve Musa Çağıran. Sağ bek kim oynacak belli değil"

"Beşiktaş, Vodafone Park'ta önemli bir desteği vardı. Fakat 4.sıradan 3.sıraya gitme motivasyonu ile şampiyonluk yarışında lider olan takımın motivasyonu bir değil ayrıca düşme hattındaki takımın motivasyonu aynı değil"

'İbre Osmanlıspor'dan yana"

"Beşiktaş'ın eksikleri de var. Ben açıkcası bu maçta ibrenin biraz olsun Osmanlıspor'un tarafında olduğunu düşünüyorum"

'Fenerbahçe deplasmanda oynayacağı Karabükspor maçında ağır favori'

"Fenerbahçe deplasmanda daha rahat bir oyun oynuyor. Gerlimden uzak bir oyun oynuyor. Karabüksporlu oyunculara, teknik heyete, yönetime ve gelecek seyirciye çok büyük saygım var ama Fenerbahçe bu maçta ağır favoridir"

Senin için hazırladığımız haberler