Önder Özen ve Metin Tekin, Başakşehir'in yenilgisini yorumladı!

09.03.2018 - 23:13 | Son Güncellenme: 09.03.2018 - 23:13

Metin Tekin ve Önder Özen, Aytemiz Alanyaspor'un Medipol Başakşehir'i 4-1 mağlup ettiği karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Tekin ve Özen'in açıklamalarından Ajansspor.com'un derledikleri şu şekilde:

"Başakşehir topa daha çok sahip olacak bunu biliyorduk"

"Maç önü senaryosu dışında bir durum olmadı diyen Tekin, "Başakşehir topa daha çok sahip olacak bunu biliyorduk ama bu sonuca yetecek mi? Artık Fenerbahçe'nin kopyasından sonra rakipleri Başakşehir'e karşı çok iyi oynayabiliyorlar. Alanyaspor ikinci bölgede ve rakip çıkarken kazandığı toplarla Başakşehir'e 4 gol attı ki bu sezon ilk kez 4 gol attı bir takım Başakşehir'e. Taha iyiydi, Sackey iyiydi mesela neredeyse Alanyaspor takımında kötü oynayan yoktu." dedi.

"İki maçtır çok doğru oynuyorlar"

"Fenerbahçe maçında bu iki eksik ayrıca Mossoro yoktu ve bu eksikler üzerine çok iyi bir plan kurmuştu ve 2-0 kazanmıştı Fenerbahçe takımı. fakat haftaya Fenerbahçe'nin Başakşehir'e karşı oynadığı gibi oynamayacak Beşiktaş kendi oyununu oynayacak. Gücünü göstermeyecek çalışacak. Alanyaspor bayağı ikinci bölgede baskı, az pozisyon verme bunları yapabiliyor. Çok fazla hücum özelliği olan bir takım olarak biliyorduk. İki maçtır çok doğru oynuyorlar."

Önder Özan: "Efecan'ın altını çizmek lazım"

"Şöyle bir dönemde Alanyaspor'un aldığı 6 puan ile farklı bir senaryo konuşuluyor. Bütün Alanyasporlu oyuncuların büyük sıçrama yaptığını düşünüyorum. Efecan'ın altını çizmek lazım. Alt liglerde çok iyi oyunlar oynamış ama buralara gelememiş bir oyun. Her saniye kıpır kıpır ama bir tane gereksiz işi yok. Ne kadar hırpaladı rakibi Clichy'i mesela. Şu an ligdeki en değerli Türk oyuncularından biri Efecan. Clichy'nin Welinton'a yaptığı hareket net sarı kart. Kırmızı bile olabilirmiş."

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler