Önder Özen'den Jose Mourinho'ya: "Mayıs'a kadar..."

27.09.2024 - 00:43 | Son Güncellenme: 27.09.2024 - 00:55

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe, sahasında Union Saint-Gilloise'yı 2-1 yendi. Sarı-Lacivertlilerin performansını Neo Spor YouTube kanalında Önder Özen yorumladı.

Önder Özen'den Jose Mourinho'ya: "Mayıs'a kadar..."

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde bu sezonki ilk maçında sahasında Union Saint-Gilloise'yi konuk etti. Sarı-Lacivertlilerin 2-1 yendiği maçı Neo Spor YouTube kanalında Önder Özen değerlendirdi.

"Bir organizasyon sıkıntısı var"

Önder Özen, Fenerbahçe'nin performansı hakkında şunları söyledi: "Bu Saint-Gilloise ligde 12 sırada. Sadece 2 galibiyeti var. Geçen sezonki gücünden uzakta. Birçok oyuncusu ayrılmış. Fenerbahçe de gücüne güç kattığını iddia eden transferler yapmış. Hal böyleyken görüntü şu: bedavaya kurulmuş bir takım kaleden başlayıp Livakovic'e gelebiliyor. Yerde hep Livakovic. Fenerbahçe ne uzun, ne kısa çıkabiliyor. Bir organizasyon sıkıntısı var."

"Jose Mourinho çok kariyerli ama..."

Jose Mourinho hakkında da konuşan Önder Özen, "Normalde Fenerbahçe, Kadıköy'de maça başlıyorsa 15 dakika rakibini kapatır. Ama organize görünmüyor. Jose Mourinho çok kariyerli bir hoca ama kaç maç geçti biz hala Fenerbahçe'yi tarif edemiyoruz" dedi.

"Futbol size de ihanet eder"

"Sayın Jose Mourinho'nun yeryüzünde çok az insana nasip olmuş bir kariyeri var. Mourinho kariyerine eksi 5'ten başladı. Merdivenle çıka çıka buralara geldi. Dolayısıyla saygın ve etkileyici bir kariyeri var. Ama futbol size de ihanet eder."

"Ekip olarak bir tadı kaçık gibi"

Mourinho hakkında sözlerine devam eden Önder Özen, "Siz iyi durumda olmayabilirsiniz ama bazen kumandanızı yardımcınıza verirsiniz. Her önemli teknik adamın yanında mutlaka birileri olur. Neden kulübede oturan Jose Mourinho ve yardımcısını görüyoruz. Ekip olarak bir tadı kaçık gibi. Kavramamış gibi burayı. Taraftar size hatırlatır ama sakın ha o zamana kadar oyuncuyla soyunma odasını kaybetmeyin" şeklinde konuştu.

"Mayıs'a kadar elde bir şey kalacak mı?

Fenerbahçe'de gözle görülür bir oyun planı olmadığını kaydeden Özen, "Mourinho'nun etkisi Eylül, Ekim, Kasım'da çıkmaz ama endişe şu, Mayıs'a kadar elde bir şey kalacak mı? En azından gözle görülür bir oyun planı bekliyorduk. Lugano 2'de 2 olmadı, Lille olmadı, Göztepe olmadı, Galatasaray içeride olmadı" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler