Önder Özen'den Şenol Güneş sözleri: Türkiye'de tek!

13.04.2018 - 15:40 | Son Güncellenme: 13.04.2018 - 15:40

Önder Özen'den Şenol Güneş sözleri: Türkiye'de tek!

Metin Tekin sözlerini şu şekilde devam etti:

Babel'in golünde Serginho'nun net bir hatası var. Babel çok net sıyrılıyor. Beşiktaş pozisyon verdi. Medel'in paslarını çok değerli buluyorum. Medel bu akşam çok iyi oynadı. Beşiktaş maça çok iyi oynadı. Babel'in golünde bütün Beşiktaşlı futbolcular topa değdi. Güzel bir pas oyunu. Denedi, tekrar geri döndü. 

Beşiktaş için Galatasaray maçı belirleyici olacak. Beşiktaş'ın iç sahada kayıp yaşayacağını düşünmüyorum. Galatasaray ve Beşiktaş için özellikle de Galatasaray için 3 hafta çok önemli. Fenerbahçe'nin de en zor maçı bu haftaki Sivasspor deplasmanı. Galatasaray'ın baskısı mı, Başakşehir'in gerilerden oyun kurması mı etkili olacak? Merak ediyorum.

Şenol Güneş'in açıklamaları üzerinden sözlerine başlayan Metin Tekin, "Şenol Güneş'in hayal ettiği Beşiktaş bu değil. Daha da iyi olabilir" ifadelerini kullandı.

Ben de Metin Hoca gibi düşünüyorum. Önümüzdeki 3 hafta belirleyici olacak. Osmanlıspor maçı çok farklı bir hava kazanabilir. Durumlar devamlı değişiyor.  Abdullah Hoca bence zayıf halka olarak Maicon'u seçecek. 

Önder Özen sözlerine şöyle devam etti:

Beşiktaş'ın attığı gollerde savunmanın büyük bir hatası var. Burada iletişim çok önemli. Babel 2. golündeki şutunu antrenmanda vurur gibi vurdu. Babel neden yalnız bırakılıyor? Negredo'nun şutu on üzerinden on değil. Fakat Caner'e ayrı bir parantez açmak lazım. İsabetler ortalar yaptı.

Okan Hoca'ya katılıyorum. Takım savunmasında sıkıntı yaşamadılar ama bireysel hata yaptılar. Babel'e kısa dönem çalışma imkanı buldum. Topa vuruşu muazam, futbol topuna vurduğu zaman plastik topa vurur gibi ses çıkarırdı. Beşiktaş şampiyon olursa marjinal gol katkısında Talisca ve Babel'i konuşacağız. Medel çok değerli. Beşiktaş'ta Medel ve Atiba takımı için çok önemli. Medel ve Atiba'nın top kapma özelliği de var. Medel ve Atiba antrenmanda da böyledir.

Önder Özen ve Metin Tekin, beIN SPORTS'da yayınlanan beIN SANTRA programında konuştu.

Beşiktaş'ın Akhisar'ı deplasmanda 3-0 mağlup ettiği maçın ardından sözlerine Şenol Güneş'ten bahsederek başlayan Önder Özen, "Bundan 5 yıl önce Metin Tekin, "İnsanın bir camiasının olması çok önemli bir şey" demişti. Şenol Hoca'nın seveni  vardır, sevmeyeni de vardır. Şenol Güneş ülkemizde iki camiada da sevilen tek kişidir" dedi.  

Senin için hazırladığımız haberler