Galatasaray-Kayserispor Maçı Sonrası Onur Bulut ve Attamah'dan Açıklama

12.02.2022 - 21:34 | Son Güncellenme: 12.02.2022 - 21:39

Süper Lig'de Galatasaray ile Kayserispor karşılaştı. 1-1 berabere biten maçın ardından Kayserili oyuncular Onur Bulut ile Joseph Attamah açıklama yaptı.

Galatasaray-Kayserispor Maçı Sonrası Onur Bulut ve Attamah'dan Açıklama

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray ile Kayserispor karşı karşıya geldi. 1-1 beraberlikle sonuçlanan zorlu mücadelenin ardından Kayserisporlu oyuncular Onur Bulut ile Joseph Attamah açıklamalarda bulundu.

Onur Bulut: "Son pasları iyi atsak..."

Kayserispor'un sağ beki Onur Bulut, "Galatasaray topu bugün iyi sürdü. Biraz daha kontra ataklarda son pasları iyi atsak 2-0'ı bulabilirdik. Fazla pozisyon vermemeye çalıştık ama büyük takıma karşı her zaman zor oluyor. Galatasaray, iyi baskı kurdu. Bizde baskında çıkmaya çalıştık. 1-1, bizim için güzel bir sonuç. Nokta çıkışlar yapmaya çalıştım. Bugün fazla ileriye çıkamadık." dedi.

"1-1 bizim için iyi"

Karşılaşmanın ardından maç sonu röportajı için kameralar karşısına geçen Joseph Attamah ise "Bizim açımızdan kolay maç değildi. Takım olarak iyi mücadele ettik. Golü de bulduk ama Galatasaray, büyük takım ve baskı kurdu. Genel anlamda 1-1 bizim için iyi." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler