Onyekuru, Galatasaray Maçında Oynayacak Mı? Montella Açıkladı

28.09.2022 - 11:51 | Son Güncellenme: 28.09.2022 - 12:08

Adana Demirspor'da teknik direktör Vincenzo Montella, Galatasaray maçı öncesinde Henry Onyekuru'nun sakatlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Detaylar haberimizde...

Onyekuru, Galatasaray Maçında Oynayacak Mı? Montella Açıkladı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'de 8. hafta maçında Adana Demirspor sahasında Galatasaray'ı konuk edecek. 

Mavi Şimşekler'de sakatlığı sebebiyle Nijerya Milli Takımı'ndan dönen Henry Onyekuru'nun G.Saray karşılaşmasında oynayıp, oynamayacağı merak konusu olmuştu. 

Adana Demirspor cephesinden Onyekuru'yla ilgili açıklama geldi.

"Onyekuru’yu tekrardan kazanacağımızı düşünüyorum"

Mavi-Lacivertliler'de teknik direktör Vincenzo Montella, "Maça halen birkaç gün var. Onyekuru’yu tekrardan kazanacağımızı düşünüyorum. Rakitskiy’in de kırmızı kart nedeniyle olmayacağını da net bir şekilde herkes biliyor" dedi ve ekledi:

"Ne kadar ofansif olabileceğimizi herkese gösterdik"

"Ben forvetsiz oynadığımızı düşünmüyorum. Statik özelliklerde forvetsiz çıkıyormuşuz gibi gözüküyor ama Onyekuru, kanat oyuncusundan ziyade bir santrfor. Bu halde de ne kadar ofansif olabileceğimizi herkese göstermiş olduğumuzu düşünüyorum."

İlgini Çekebilir
Murat Sancak itiraf etti: Alexandre Pato ile anlaşmıştık
Habere Git

Henry Onyekuru'nun performansı

Adana Demirspor'un sezon öncesinde Olimpiakos'tan satın alma opsiyonluyla kiralık olarak kadrosuna kattığı Henry Onyekuru, Mavi-Lacivertli formayla çıktığı 7 maçta 567 dakika süre aldı, 2 gol ile 2 asist yaptı ve 4 gole katkı sundu. 

Onyekuru'nun satın alma opsiyonu ne kadar?

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, "Onyekuru'nun satın alma opsiyonu var mı?" sorusuna; "Avrupa'ya gidersek Onyekuru'nun kesin satın alma opsiyonu var. Avrupa'ya gitmezsek inisiyatif bizde istersek oyuncusunun bonservisini alabiliriz" cevabını vermişti.

Senin için hazırladığımız haberler