Onyekuru, Galatasaray'da devam edecek mi?

28.02.2020 - 19:14 | Son Güncellenme: 28.02.2020 - 16:19

Galatasaray'ın Monaco'dan kiraladığı Onyekuru, gelecek sezon Sarı-Kırmızılı takımda forma giyecek mi? Gösterdiği performansla taraftarların yüzünü güldüren Nijeryalı futbolcunun menajeri William D'avila önemli açıklamalarda bulundu. Menajer D'avilla, Onyekuru'nun dışında Belhanda, Ndiaye ve Rodrigues hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Onyekuru, Galatasaray'da devam edecek mi?

Türkiye'de forma giyen birçok futbolcunun menajeri olan William D'avilla, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına bağlanarak Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı.

Nijeryalı futbolcu Onyekuru'nun Fenerbahçe maçındaki performansını değerlendiren menajer D'Avilla, "Onyekuru'nun Fenerbahçe maçındaki performansı sürpriz değildi. Fatih Terim onun transferini çok istemişti. Böyle maçlar için Henry'i istemişti. Ne kadar iyi bir koç olduğunu şimdi daha iyi anlıyoruz. Onyekuru derbideki performansından ötürü mutlu ama daha da mutlu olmak ister. Penaltının kazanılmasını sağladı ve gol attı. Galatasaray'ı sonuca götüren katkı sağladı. Tarihi bir performans sergiledi. Galatasaray orada 21 yıldır kazanamıyordu. Böylesine tarihi bir maça katkı yaptı. Şu an mutlu ama daha da mutlu olmalı" dedi.

Galatasaray, Onyekuru'nun bonservisini almak istiyor mu?

Onyekuru'nun Galatasaray'da mutlu olduğunu söyleyen menajer, "Galatasaray sezon sonunda Onyekuru'nun bonservisini almak ister mi bilmiyorum. Böyle bir görüşme olacak mı? Evet ya da hayır diyemem. Onyekuru'nun Fatih Terim'le güçlü bir ilişkisi var. Onyekuru, Galatasaray'a bağlı ve burada çok iyi hissediyor. Bu onun daha güçlü performans vermesini sağlıyor. Onyekuru Galatasaray'da olduğu için mutlu. Sezon sonu ya da gelecek sezon başı için ne olur bilmiyorum ancak her iki taraf da şu an mutlu" ifadelerini kullandı.

"Belhanda iyi bir maç çıkardı"

Belhanda'nın başarılı bir maç çıkardığını ifade eden tecrübeli menajer, "Belhanda'nın pas bağlantıları konusunda çok başarılı olduğunu düşünüyorum. Pas organizasyonunu o sağladı. Bu anlamda Fenerbahçe maçında başarılı bir maç çıkardı. Belhanda'nın kendine has davranışları var. Oyundan çıkarken de bunu gördük. Rakip oyuncu da kırmızı kart gördü. Fenerbahçe'nin çok başarılı maçlar çıkardığını düşünüyorum ama Galatasaray maçında etkili değildi. Galatasaray kazandı, Belhanda kırmızı kart gördü. Sonuçta galibiyet oldu. Galatasaraylılar mutludur. Futbolda sonuca bakılıyor" diyerek sözlerini sürdürdü.

Galatasaray, Belhanda ile sözleşme imzalayacak mı?

William D'avilla'nın diğer açıklamaları şu şekilde:

Belhanda ile sözleşme yenilecek mi? Bunun için çok erken... Sezonun kalan bölümünde ne olacağına bakacağız. Belhanda, Galatasaray'a aşık ve şehri çok seviyor. Sezon sonunda yeni sözleşme yapar mıyız, bilmiyorum.

"Süper Lig'in seviyesi arttı"

Ndiaye iyi bir futbolcu, Trabzonspor iyi bir takım. Ndiaye iyi bir performans sergiliyor. Ndiaye, Trabzonspor'daki ortamdan dolayı çok mutlu. Fenerbahçe iyi bir performans sergiliyor. Galatasaray ve Trabzonspor da öyle. Emre Kılınç'la birlikte Sivasspor da çok iyi oynuyor ve şampiyonluk şansı var. Hatta Beşiktaş'ın bile hala şansı var. Başakşehir kendini geliştiren bir kulüp. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla gidiyor. Bu kadar takımın şampiyonluk şansının olması ligin seviyesinin arttığını gösteriyor.

"Rodrigues, derbide oynamak istiyordu"

Rodrigues'in 1 yılı daha var. Galatasaray maçında oynamayı çok istiyordu ama sakatlığı sebebiyle oynayamadı. Daha çok oynayıp daha çok katkı sağlamak istiyor. Galatasaray derbisini kaçırdığı için çok üzüldü.

Senin için hazırladığımız haberler