Onyekuru ve Trezeguet'in Menajerinden Galatasaray ve Trabzonspor Açıklaması

16.06.2022 - 15:58 | Son Güncellenme: 16.06.2022 - 16:37

Henry Onyekuru, Galatasaray'a transfer olacak mı? Trabzonspor, Trezeguet ile ilgileniyor mu? Oyuncuların menajeri William D'avila, açıklamalarda bulundu.

Onyekuru ve Trezeguet'in Menajerinden Galatasaray ve Trabzonspor Açıklaması

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarına devam eden kulüpler, transferde de hareketli günler geçiriyor. Galatasaray'ın temasta olduğu Henry Onyekuru ve Trabzonspor'un ilgilendiği Trezeguet'in menajeri, açıklama yaptı. William D'avila, Radyospor canlı yayınında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı.

"Onyekuru için Galatasaray dışında da somut teklif var"

William D'avila, "Takım ismi veremem ama görüştüğüm birkaç kulüp var. Bunlardan biri İstanbul'dan, biri İstanbul dışından. İlerleyen zamanda kendisini nerede izleyeceğimiz netleşecek. Galatasaray dışında da somut teklif var. Onyekuru Galatasaray'da çok başarılı bir dönem geçirdi. Türkiye'ye dönmek istiyor. İstanbul'dan da kendisine talipler var." dedi.

"Onyekuru Galatasaray'a aşık"

Onyekuru'nun Sarı-Kırmızılılar'da oynadığı dönemde yaptığı katkıların altını çizen menajer, "Onyekuru Galatasaray'a aşık. Covid problemi yaşamasaydı, çok daha büyük başarılara imza atabilirdi." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Olayinka'yı transfer etmek istiyor

Özgür Sancar'ın aktardığı bilgiye göre Beşiktaş, Slavia Prag forması giyen Peter Olayinka ile ilgileniyor. Siyah Beyazlılar'ın transferini ısrarla istediği ve anlaşma noktasına geldiği oyuncu hakkında konuşan menajeri, önemli açıklamalarda bulundu.

 

"Olayinka için iki Türk kulübü ile görüşüyorum"

Kulüp ismi vermek istemeyen William D'avila, "Peter Olayinka için iki Türk kulübü ile görüşüyorum. Suudi Arabistan'dan da çok ciddi bir teklif aldık. Ama Olayinka Süper Lig'de bir kulüpte oynamak istiyor." dedi.

"Oyuncuyu parayı mı iyi organize olmuş kulübü mü tercih edecek göreceğiz"

Slavia Prag ile geçtiğimiz sezon 39 karşılaşmada görev alan ve 10 gol, 5 asist kaydeden 26 yaşındaki sol kanat oyuncusu için konuşan menajer, "İki Türk kulübü ile görüşmelerimiz çok iyi gidiyor. Oyuncu karar verecek. Suudi Arabistan'dan çok iyi para önerdiler. Oyuncu yüksek parayı mı Süper Lig'de iyi organize olmuş bir kulübü mü tercih edecek göreceğiz." dedi.

"Trabzonspor'un Trezeguet'le ilgilendikleri kanaatindeyim"

Trabzonspor'un, Türkiye'de Kasımpaşa ve Medipol Başakşehir formaları giyen Aston Villa oyuncusu Trezeguet ile ilgilendiğini söyleyen temsilci, "Trabzonspor'un Trezeguet'le ilgilendikleri kanaatindeyim. Ama sorun şu ki Aston Villa çok yüksek bir para isteyecek. Aston Villa'nın istediği parayı verebilirseniz, Trezeguet'i alabilirsiniz." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler