Orhan Kaynak: 'Elazığ'da kazandığımız galibiyet, Güneş ve Terim'in galibiyetlerinden daha değerli'

25.10.2018 - 16:22 | Son Güncellenme: 25.10.2018 - 19:22

Orhan Kaynak: 'Elazığ'da kazandığımız galibiyet, Güneş ve Terim'in galibiyetlerinden daha değerli'

Elazığspor Teknik Direktörü Orhan Kaynak, Adana Demirspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Kaynak,"Elazığspor'da kazandığımız galibiyet Şenol Güneş ve Fatih Terim'in elde ettiği galibiyetlerden daha değerli" dedi.

Orhan Kaynak, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. İşte detaylar...

'Terim ve Güneş'in galibiyetlerinden daha değerli'

Sözlerine Adana Demirspor galibiyetini değerlendirerek başlayan Orhan Kaynak, "Bu galibiyetle nefes aldık. Çok güzel oldu. Elazığspor'da kazandığımız galibiyet, Şenol Güneş ve Fatih Terim'in elde ettiği galibiyetlerden daha değerli. Oyuncu arkadaşlarımızın hiçbiri kendi mevkisinde oynamadılar fakat inancımızla bu maçı kazandık. Biz kendi oyunumuza bakıyoruz. Maçta golden sonra sevinmedim. Ben, Adana'da doğdum ve  büyüdüm. Adanaspor'da var oldum, Adana Demirspor'da yardımcı antrenör olarak görev yaptım. Attığımız golden sonra sevinmedim. Çünkü sevinmem; Adana'ya ve Demirspor'a saygısızlık olurdu. Hayatımdaki birçok şeyi Adana'ya borçluyum" diye konuştu.

'100 TL'ye günlük su alıyoruz'

Maddi anlamda sıkıntı yaşadıklarını belirten Kaynak, "Kulüp olarak ciddi sıkıntı yaşıyoruz. 2 yıldır maaş almayan futbolcularımız var, oyuncularımız primlerle ayakta durmaya çalışıyor. Elazığspor yaşam mücadelesi veriyor. Antrenmalardaki su ihtiyacımız için günlük 100 TL'ye su alıyoruz, günlük aldığımız mazotla da jeneratörlerimizi çalıştırıyoruz"  ifadelerini kullandı.

'Elazığ'ın en önemli markası Elazığspor'dur'

Elazığspor taraftarına da çağrıda bulanan Orhan Kaynak sözlerini şu şekilde tamamladı:

"Projeler üretilmeli. Kulüplerimiz A.Ş olmalı, ve dernekler yasasından çıkartılmalı. Elazığ'ın en önemli markası Elazığspor'dur. Elazığspor'un şu anda acil 5 milyon TL'ye ihtiyacı var. Kadromuzda 15 kişi var, altyapıdan 3 futbolcumuzu profesyonel yapmak için de 3 bin TL'ye ihtiyacımız var. Elazığspor taraftarını Hatayspor maçına davet ediyorum"

Senin için hazırladığımız haberler