Orhan Kaynak: "Gökten zembille iniyorlar!"

05.11.2019 - 19:12 | Son Güncellenme: 05.11.2019 - 19:13

Türk futbolunun unutulmaz simalarından biri olan, günümüzde ise futbola teknik direktör olarak hizmet veren Orhan Kaynak, Radyospor'da dikkat çeken açıklamalar yaptı. Orhan Kaynak, “Ben 8 sene yardımcı antrenörlük yaptım. Türkiye’de maalesef gökten zembille göreve gelen teknik direktörler var. Türk hocalar Avrupa’ya gitsin. Kendilerine artık biraz güvensin. Giderken de yerli oyuncularımızı götürsün” diye konuştu.

Radyospor’da Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Orhan Kaynak’ın açıklamaları şu şekilde:

Orhan Kaynak: “Türkiye’de göreve gökten zembille inen teknik direktörler var”

Elazığspor’da çalışırken antrenmanda suyumuz bile yoktu ama ciddi çalışmalar yaptık. Yönetim de istifa etmişti. İyi işler yaptık. Ben 8 sene yardımcı antrenörlük yaptım. Teknik adamlık için bir staj döneminiz olur. Bazı kulüpler var; gökten zembille teknik direktör göreve getiriyorlar. Ülkemizde öyle bir durum maalesef yok.

Orhan Kaynak: ”Avrupa’dan bazı kulüplerle görüşüyoruz”

Bizim hiç kimsenin ekmeğinde gözümüz yok. Amacım öncelikle Süper Lig. Avrupa’dan bazı kulüplerle görüşüyoruz. Elbette ki kariyerim adına en doğru kararı vermek istiyorum.

Orhan Kaynak: ”Türk teknik adamlar Avrupa’ya gitsin, giderken de oyuncu götürsün”

Türk futbolcular yurtdışına gitsin deniyor. Bence teknik adamlar da gitsin. Bizim ülkemize gelen yabancılar gelirken oyuncu da getiriyor. Türk hocalar da Avrupa’ya gitsin. Biraz kendisini aşsın. Giderken de oyuncularımızı götürsün. Türk hocalar kendine güvenmeli. Bu konuda bence sıkıntılar var.

Senin için hazırladığımız haberler