Orhan Ovacıklı'dan yabancı kuralı konusunda flaş açıklama!

26.08.2017 - 19:05 | Son Güncellenme: 26.08.2017 - 19:05

AJANSSPOR ÖZEL- Çaykur Rizespor'un deneyimli oyuncusu Orhan Ovacıklı, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

Gündeme dair özel açıklamalarda bulunan Orhan Ovacıklı'nın röportajından önemli satır başları şu şekilde:

''Erzurumspor maçı zor olacak'

"Bu sezon hedefimiz tekrar Süper Lig'e yükselmek. İki de iki yaptık, önümüzde zorlu 32 hafta var. Erzurumspor maçı zor olacak. İyi bir kadro oluştururlar, Balıkesirspor maçında harika geri dönüş yaptılar"

'Favori söylemek için erken'

"TFF 1. Lig zor bir lig. Favori söylemek için şu anda erken ama ilk iki haftada biz iyi işler yaptık. Adana Demirspor'un 3. bölgesi çok iyi. İstanbulspor, Ümraniyespor iyi takımlar. Biz şampiyon olalım, gerisi kısmet değilim"

'Hikmet Hoca öğretici'

"Hikmet Karaman ile 4. sezonum. Çok iyi bir insan, tecrübeli. En güzel özelliği öğretici ve öğretmekten vazgeçmiyor"

'Yurt dışı kampımız aslında bir mesajdı'

"Yurt dışındaki kampımız aslında bir mesajdı. Sezona başlamadan bizlere, "Siz bu ligin oyuncusu değilsiniz" mesajıydı. Çok güzel oldu. Bizi çok iyi motive etti"

'Yabancı sınırlamasını çok sığ buluyorum'

"Yabancı sınırlamasını çok sığ buluyorum. Kulüplerimizin birçok sorunu var. Gündemi meşgul eden en önemli konu Finansal Fair Play. Yabancı oyuncuya sınırlama getirince oyuncu havuzu daralacak. Böyle olunca da yerli oyunculara yüksek bonservis bedelleri ödenecek. Geçmişte bunun örnekleri var. Bu da kulüplerimizi inanılmaz bir çıkmaza götürecek. Yabancı sayısını serbest bırakınca bu sorunlar çözülmeyecek fakat çözümün bir parçası. Bence sorunlardan birisi de oynanan oyunun kalitesi. Yabancı oyuncuya sınırlama getirince kalite yükselmez. Biz varolan futbolumuzla yetiniyoruz, rekabet olunca daha iyi olacak. Kaliteli yabancı oyuncular geldikçe kalite bizim açımızdan da gelişecek"

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler