Orhun Ene, Fenerbahçe Doğuş galibiyeti sonrası konuştu!

09.06.2018 - 21:38 | Son Güncellenme: 10.06.2018 - 01:56

Tofaş başantrenörü Orhun Ene, Fenerbahçe Doğuş galibiyeti sonrasında değerlendirmelerde bulundu.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi Play-off final serisi üçüncü maçında Tofaş sahasında Fenerbahçe Doğuş’u 91-88 mağlup etti. Tofaş’ın başantrenörü Orhun Ene, mücadele hakkında açıklamalar yaptı. Ene, “Sahamızda bir galibiyet daha almak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“Bir galibiyet daha almak istiyoruz”

Ene, ”Bizim bir enerjmiz var burada. Bugün de eksiktik. Diğer arkadaşların süreleri de attı. Bir galibiyet aldık. Kamuoyu için önemli bir galibiyet. Bundan sonraki maçı da almak önemli. İnşallah o maçta da enerji bulacağız. Sahamızda bir galibiyet daha almak istiyoruz. Yavaş yavaş da oyuncuları kaybediyoruz, Morgan’ı kaybettik, Barış’ı oynatacak mıyız belli değil. İnşallah bugünden sonra da birini kaybetmeyiz." diye konuştu.

“Henry çok iyi oynadı”

Henry'in performansı hakkında Ene, "Az hata yaptı. İki maçtır onu çok oyunda tutmamıza rağmen kaçırdığı faulleri yorgunlukla alakalı. Bizim onu aldığımız sezonun başına göre şu an dinamikleri çözdü ve inanılmaz bir performans ortaya koydu. Wanamaker ve Bobby Dixon'a karşı hatta Sloukas'a karşı çok iyi oynadı. İlk sene geldiğinde tribünden eleştiriler geliyordu oyundan alın diye." ifadelerini kullandı.

“Kazandığımız gün yaşadığımız gün olacak”

Oyun hakkında Ene, "Doğru adamla doğru yerde adamı buluşturduk ve böyle çözüme gitmeye çalıştık. Herkes boş pası buldu ve en iyi atıcımızla sayıyı bulduk. Hiçbir şekilde oyunu bırakmadılar. Bugün maçtan önce onlara da söyledim, çok büyük bir iş yaptılar sezon boyunca. Tabii ki Fenerbahçe Doğuş çok önemli takım, aldığı başarılar da ortada. İnşallah bizim organizasyonlarımıza bizim de katkımız olur.  Gün be gün yaşayacağız. Bir gün dinleneceğiz ve enerjimizi toplayacağız. Hatalarımızı görüp daha diri kalmaya çalışacağız. Kazandğımız gün yaşadığımız gün olacak." açıklaması yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler