Fikret Orman: "Divandan kaçmadım, durup kimi dinleyeceğim?"

20.11.2021 - 14:30 | Son Güncellenme: 20.11.2021 - 15:52

Beşiktaş'ın 2021 yılı 3. Olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda konuşma yapan eski başkan Fikret Orman, salondan ayrılmasıyla ilgili Ajansspor'a konuştu.

Fikret Orman: "Divandan kaçmadım, durup kimi dinleyeceğim?"

Kartal YİĞİT - AJANSSPOR

Beşiktaş'ın üç aylık Divan Kurulu toplantısına katılan ve söz alarak yıllar sonra konuşan eski başkan Fikret Orman'ın, konuşmasını bitirip salonu terk etmesi divan üyeleri arasında büyük tepki çekti. 


"Başkana kalıp burada dinlemek yakışırdı"

Divan üyeleri bu durum üzerine, "Başkana kalıp burada dinlemek yakışırdı, Ama adeta kaçtı" diyerek eleştirdiler. Orman'ın gidişi sırasında bazı üyeler yüksek sesli olarak başkana seslenirlerken Fikret Orman oralı bile olmadı.

İlgini Çekebilir
Ahmet Nur Çebi'den Fikret Orman'a yanıt: Maalesef değişmemiş
Habere Git

"Kimi dinleyeceğim?"

Kendisine gelen tepkiler üzerine konuştuğumuz eski başkan Fikret Orman, Ajansspor'a özel ve çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hakkında kaçtı iddialarına değinen Orman, "Şunu iyi bilsinler kimseden kaçmadım. Ben artık yönetici değilim bir şey değilim, kimi dinleyeceğim. Üstelik konuşmamda kimseye sataşmadım. Uzlaşıcı bir dille Beşiktaş'ın karıştırılmaması gerektiğini söyledim. Niye bekleyecek mişim? Yazıktır, ayıptır arkamdan atıp tutanlar zamanında benimle konuşmak için can atıyordu" dedi.

İlgini Çekebilir
Fikret Orman konuştu, Beşiktaş'ta Divan karıştı!
Habere Git

"İşimi unuttum"

Fikret Orman görev aldığı dönem de işinin yolunu unuttuğunu, bütün mesaisini kulübe adadığını söyleyerek, "Bugün bana sallayanlar, başkan olduğum dönem" başkanım, burada mı yatıyorsunuz?" derdi. İşimin yolunu unutmuştum. Daireleri mi satmak zorunda kaldım. Benim içimdeki Beşiktaş sevgisini kimse atamaz. Ben divan üyesi olmadan da kulübün içindeydim" diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Orman, 3 yıl sonra Çebi'nin karşına çıktı
Habere Git

"İptal edersem geleceğim"

Son olarak divan toplantısının sonunda kendisini mali genel kurula çağıran başkan Ahmet Nur Çebi'nin davetiyle ilgili konuşarak sözlerini bitiren Orman, "Mali kurul çok ters bir tarihte, tam yılbaşı öncesi. Yurt dışına gitme programım vardı ama büyük ihtimal iptal edip kongreye katılacağım ve ne gerekirse açıklayacağım" ifadesini kullandı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş 4 yıldız oyuncuya ne kadar ödedi? Resmi açıklama...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler