Ortalığı karıştıran mesaj! Aatif ve Boyd'dan sonra Emre Çolak

30.03.2021 - 20:56 | Son Güncellenme: 30.03.2021 - 21:18

Galatasaray alt yapısında yetişen ve devre arası transfer döneminde Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük'e transfer olan Emre Çolak, sosyal medyadan dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Ortalığı karıştıran mesaj! Aatif ve Boyd'dan sonra Emre Çolak

AJANSSPOR - HABER

Karagümrük'te forma giyen Galatasaray'ın eski oyuncusu Emre Çolak'ın sosyal medyadan yayınladığı mesaj büyük tartışma yarattı.

Çolak, resmi Twitter hesabından "İçimiz dışımız bir, mayıslar bizimdir.." dedi ve mesajın sonunda 4 yıldız paylaştı. Bu mesaja sarı kırmızılara rakip taraftarlardan yoğun tepki geldi. İki takımın 10 gün sonra karşılaşacağını belirten sosyal medya kullanıcıların tepkisi üzerine Emre Çolak, attığı mesajı sildi.

10 Nisan'da karşı karşıya gelecekler

Galatasaray'ın 33. haftada Karagümrük ile karşılaşması bulunuyor.  Türk Telekom Arena'daki maç 10 Nisan'da yapılacak.

Galatasaray'ın sloganı: Mayıslar bizimdir

Galatasaray, 17 Mayıs 2000 tarihinde Arsenal'i yenerek UEFA Kupası'nı kazanmayı başarmıştı. Bu kupanın ardından sarı kırmızılar 'Mayıslar bizim' sloganını kullanmaya başlamıştı.

Emre Çolak Galatasaray altyapısından yetişti

Galatasaray alt yapısından yetişen Emre Çolak, 2018-2019 sezonunda La Liga ekiplerinden Deportivo La Coruna'ya bedelsiz olarak transfer olmuştu.  İspanyol takımından Suudi Arabistan'ın Al-Wahda takımına giden Çolak, daha sonra tekrar Deportivo La Coruna'ya dönmüştü.

Buradan ayrıldıktan sonra uzun süre kulüpsüz kalan Emre Çolak, ocak ayı transfer döneminde Karagümrük'e gelmişti. Bu sezon Süper Lig'de 9 karşılaşmaya çıkan futbolcu 1 asit yaptı, gol atamadı.

Oyuncunun performans bilgileri şöyle:

  • Galatasaray: 180 maç, 19 gol 19 asist
  • Deportivo La Coruna: 79 maç, 7 gol, 10 asist.
  • Al Wahda:  15 maç, 1 gol.

Aatif: "Umarım Fenerbahçe bu sezon şampiyon olur"

Bu tür paylaşımlarda bulunan sadece Emre Çolak değil. Zira BB Erzurumsporlu Aatif Chahechouhe ve  Sivasspor'da forma giyen Tyer Boyd da daha önce yaptıkları açıklamalarla tepki gördü.

BB Erzurumspor'da forma giyen Aatif Chahechouhe, Fanatik gazetesine yaptığı açıklamada bu sezon Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını istediğini söylemişti. Bir dönem sarı laçivertli renkler için ter döken Aatif Chahechouhe,  “Bu sezon umarım Fenerbahçe şampiyon olur. Ancak kulübün bence temel sorunu, tutku eksikliği. Her sezon oyuncular baştan aşağıya değişiyor. Takıma zaman verilmesi gerekiyor.  Fenerbahçe çok büyük bir kulüp ve her zaman şampiyon olmak istiyor. Oraya transfer olmak inanılmazdı. Bazı kesimler beğenmese de orada iyi işler yaptığımı düşünüyorum" diye konuşmuştu.

BB Erzurumspor, 38. haftada Kadıköy'de Fenerbahçe ile karşılaşacak. Mayıs ayının başında yapılacak maçın tarihi henüz belli değil.

Boyd "Beşiktaş'a yardım ettiğim için mutluyum" demişti

Sivasspor'un Beşiktaş'tan kiralık olarak kadrosuna kattığı Tyer Boyd'un Galatasaray maçı sonrası yaptığı açıklamada tartışma yaratmıştı. İstanbul'da 2-2 biten karşılaşmada bir gol atan Boyd, Sivasspor dışında bu puanla Beşiktaş'a da yardımcı olduğu için mutlu olduğunu söylemişti. ABD'li oyuncu, "Gol attığım için de ayrıca mutluyum" diye konuşmuştu.

Beşiktaş, 35. hafta Sivas deplasmanına gidecek. Türkiye Futbol Federasyonu karşılaşmanın tarihini henüz açıklamadı. 

Senin için hazırladığımız haberler