Fenerbahçe'de Osayi Samuel, Fred ve Djiku, Hatayspor Maçını Değerlendirdi

22.10.2023 - 21:57 | Son Güncellenme: 22.10.2023 - 22:02

Süper Lig 9. hafta maçında Fenerbahçe, Hatayspor'u 4-2 mağlup etti. Maç sonu Fenerbahçe'li oyunculardan Osayi Samuel, Fred ve Djiku değerlendirmede bulundu.

Fenerbahçe'de Osayi Samuel, Fred ve Djiku, Hatayspor Maçını Değerlendirdi

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig 9. hafta maçında Fenerbahçe, Hatayspor'u 4-2 mağlup etti ve 9'da 9 başlangıçla lig rekoru kırdı. Sarı-lacivertliler bu sezon lig ve Avrupa'da oynadığı 17 maçın tamamını kazandı.

Karşılaşma sonrası Fenerbahçe'li oyunculardan Osayi Samuel, Fred ve Djiku açıklamalarda bulundu.

Osayi Samuel: "Saha içerisinde çok iyi bir lider"

Fenerbahçe'nin Nijeryalı futbolcusu Bright Osayi-Samuel, maç sonu takım arkadaşı Fred'i övdü.

25 yaşındaki orta saha, "Fred çok tecrübeli bir oyuncu. Dünyanın en iyi takımlarında oynadı. Saha içerisinde çok iyi bir lider. Her şeyini veriyor. Şampiyon olmak için herkesin bunu yapması gerekiyor." dedi.

Fred: "Osayi iyi bir maç çıkardı"

Brezilyalı futbolcu Fred ise şu ifadeleri kullandı:

"İyi bir maç çıkardık. İlk yarıda net skoru aldık. Maalesef 2 gol yedik. O golleri de yemek istemezdik. Bugün sadece 1 adım daha attık. Yolumuz uzun. Çalışmaya ve savaşmaya devam edeceğiz.  Osayi iyi bir maç çıkardı. Bir de gol attı. Defansif olarak da iyiydi. Tüm takım iyiydi. Biz doğru yoldayız, yolumuza devam edeceğiz."

İlgini Çekebilir
Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe bu sezon Beşiktaş'ın rekorunu kıracak
Habere Git

Djiku: "Seriyi uzatabildiğimiz kadar uzatmak istiyoruz"

Fenerbahçe'nin stoperi Djiku ise "Maça çok iyi başladık. Rakjibe zor zamanlar yaşattık. Bugün galibiyetle ayrılmak istiyorduk. Mükemmele yakın oynadık ilk yarı. İkinci yarıda kalemizde gol gördük ama fazla pozisyon vermedik. Galibiyetten dolayı mutluyuz.  İstediğimiz bu şekilde devam etmek. Biz kaliteli bir takımız. Seriyi uzatabildiğimiz kadar uzatmak istiyoruz." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler