Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü'den Süper Lig Açıklaması

03.08.2023 - 16:09 | Son Güncellenme: 03.08.2023 - 16:15

Süper Lig'in yeni ekibi Pendikspor'da teknik direktör Osman Özköylü, ligde kalıcı olmak istediklerini ve takımı Pendik'in dışına çıkarmak istemediklerini söyledi.

Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü'den Süper Lig Açıklaması

Nazım TÜRKNAS / AJANSSPOR

Trendyol Süper Lig'in yeni ekiplerinden Pendikspor, 2023-2024 sezonu hazırlıklarını sürdürürken, Teknik Direktör Osman Özköylü özel açıklamalarda bulundu.

Osman Özköylü'den transfer açıklaması

Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, ilk kez temsil edilecekleri Süper Ligd'e kalıcı olmayı amaçladıklarını ifade ederken, transferler ve Pendik Stadı'nın son durumu hakkında dikkat çekici değerlendirmelerde bulundu.

"Hedef, kalıcı olmak"

Deneyimli teknik adam Osman Özköylü, 2023-2024 sezonu öncesi kahvaltı organizasyonunda bir araya geldiği basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

Süper Lig'de ilk kez mücadele edecekleri için çok mutlu ve gururlu olduklarını dile getiren Özköylü, "Pendikspor'un Süper Lig'e renk katacağını düşünüyorum. İnşallah hem oynayacağımız futbolla hem de ortaya koyacağımız mücadeleyle herkesin keyifle izleyeceği bir takım olacak. Süper Ligde kalıcı olmak çok önemli. İlk sezonumuzda amacımız bu.” şeklinde konuştu. 

İlk iki ev sahibi maç, Ümraniye’de!

Yeni sezonda tüm iç saha maçlarını Pendik Stadı'nda oynayacaklarını belirten deneyimli teknik adam, “Pendik Stadı, tamamen inşaat halinde. Stat zemini hibrit çim olacak. Stadımızın tribün kapasitesi artacak. Bu sebeple ilk iki iç saha maçımızı Ümraniye Şehir Stadyumunda oynayacağız. Kendi stadımızdaki ilk maçımızı ise 6. haftadaki Fatih Karagümrük karşılaşmasında oynamak istiyoruz. Her takımı Pendik’e getirmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

"Stad kapasitesi 4500 olacak"

Başarılı teknik adam, stad kapasitesi ile ilgili de sorularıda yanıtladı. Özköylü, mevcut Pendik Stadı'nın kapasitesinin 2 bin 200 seyirci civarında olduğunu, bir kale arkasına deplasman tribünü, diğer kale arkası tribünün ise kapasitesini arttırılacağını iletti. Toplamda 4500 civarında butik bir stadyuma kavuşacaklarını ve seyircinin maçın her anında etki edecek şeklinde tribünlere sahip olacaklarını ifade etti.

Osman Özköylü: "4 transfer gelecek"

Transfer konusunda ciddi çalışmalar içinde olduklarını açıklayan 51 yaşındaki çalıştırıcı; bir forvet, bir kanat ve 2 orta sahaya takviye yapmak istediklerini, bu isimlerin kuraldan dolayı yerli olmasını tercih ettiklerini ama kaliteli isim konusunda yabancı isimlere yöneldiklerini belirtti.

Senin için hazırladığımız haberler