Osman Zeki Korkmaz: "İbrahim Yılmaz, Süper Lig'e gidecektir"

26.11.2021 - 16:36 | Son Güncellenme: 26.11.2021 - 16:46

İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz; İstanbulspor maçı, takımındaki hedefleri, İbrahim Yılmaz hakkında konuştu. Detaylar haberimizde...

Osman Zeki Korkmaz: "İbrahim Yılmaz, Süper Lig'e gidecektir"

AJANSSPOR-

İstanbulspor'da teknik direktörü Osman Zeki Korkmaz gündeme dair açıklamalar yaptı. 

Korkmaz; sarı-siyahlı takımın golcüsü İbrahim Yılmaz hakkında ise; "İbrahim Yılmaz, Süper Lig'de rahat oynayabilecek bir oyuncu. Umarım İbrahim'le birlikte Süper Lig'e gideriz." dedi.

Hedef keyif veren futbol

Radyospor'da Anadolu Ateşi programında Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Osman Zeki Korkmaz, "İstanbulspor'da teknik direktörler genellikle uzun vadede çalışabiliyorlar. Bu sezon kadromuzda dönüşüm yaşandı. İstanbulspor bu sezon kaybettiği maçlar dahil oyuna hükmeden ve ne istediğini bilen bir görüntü verdi. Bu oyunun bizi nereye götüreceğini hep birlikte göreceğiz. Bizim hedefimiz izleyenler ve oynayanların keyif alacağı futbol ortaya koymak." dedi ve ekledi: 

'11 maçta 7 farklı oyun formasyonu denedik'

"Denizlispor maçında hedefimiz 3 puan. Denizlispor maçını doğru bir oyunla kazanmak istiyoruz. 11 maçta 7 tane farklı oyun formasyonu denedik ve bu anlamda da başarılı olduk. Kısa vadede ve uzun vadede hedef belirleyip oyuncularımın üzerinde baskı kurmak istemiyorum. Fakat benim hedefim sezon sonunda ligin en iyi yerinde olmak." 

'İbrahim Yılmaz, Süper Lig'de rahat oynar'

İbrahim Yılmaz'a ayrı bir parantez açan Korkmaz, "İbrahim Yılmaz uzun yıllardır Türk futbolunun beklenti içerisinde olduğu bir oyuncuydu. İbrahim Yılmaz bu sezon bizim oyun formasyonumuzla kendini buldu. İbrahim'le birlikte yaşam disiplinini ve sosyal yaşamını düzenledik. Umarım İbrahim bu hayat tarzını bırakmaz. İbrahim Yılmaz; Süper Lig'de rahat oynayabilecek bir oyuncu. İbrahim'le birlikte Süper Lig'e aynı anda gideriz. O bizden önce giderse de biz onu yakalarız(gülerek)" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler