Oynadığı süreye sitem etti! Fenerbahçe'den ayrılabilir...

26.05.2024 - 13:10 | Son Güncellenme: 26.05.2024 - 13:38

Türk Hava Yolları EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko'da takımın yıldız oyuncusu ayrılığın eşiğinde. İşte detaylar...

Oynadığı süreye sitem etti! Fenerbahçe'den ayrılabilir...

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko'da takımın önemli isimlerinden olan Nigel Hayes Davis'in ayrılığı gündemde. 

Fenerbahçe yıldız NBA yolcusu...

Yunan gazeteci Sotiris Vetakis'in haberine göre; Nigel Hayes Davis, NBA scoutlarının radarına girmeyi başardı. 29 yaşındaki yıldıza başta Cleveland Cavaliers olmak üzere NBA ekiplerinin ilgisi olduğu ve oyuncunun yazın takımdan ayrılabileceği söyleniyor.

Fenerbahçeli yıldız hocasına sitem etti

Temsilcimizin Final Four'da 73-57 kaybettiği Panathinaikos BC maçının sonrasında Eurohoops ekibinin kendisine sorduğu "Maçın elinizden kaydığını ne zaman hissettin? O kritik anlarda farkı yaratan ne oldu?" sorusuna Hayes Davis, "Dürüst olmam gerekirse ben oyundan çıktım. Olan buydu." ifadeleriyle sitem dolu bir yanıt verdi.

2.03 boyundaki forvet maçı 14 sayı, 4 ribaunt ve 2 asistle tamamlamıştı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe üçüncülük için sahaya çıkıyor!
Habere Git

Fenerbahçe formasıyla tarihe geçti

Normal sezonun 32. haftasında Fenerbahçe'nin ALBA Berlin'i istanbul'da 103-68 mağlup ettiği maçta 50 sayı kaydeden Amerikalı forvet EuroLeague'in tek maçta atılan en yüksek sayı rekorunun yeni sahibi olmuştu.

Yılın takımına seçildi

Bu sezon Sarı-Lacivertli forma ile EuroLeague'de 36 maça çıkan Nigel Hayes Davis; 14.1 sayı, 4.7 ribaunt, 1.7 asist ortalamaları ile sezonun en iyi beşinde kendine yer buldu.

Senin için hazırladığımız haberler