Ankara Keçiörengücü'nde Taner Taşkın, Adanaspor maçı sonrası konuştu

10.12.2022 - 17:32 | Son Güncellenme: 10.12.2022 - 17:39

Spor Toto 1. Lig'in 17. haftasında konuk ettiği Adanaspor’u 1-0 mağlup eden Ankara Keçiörengücü'nde Taner Taşkın, maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Ankara Keçiörengücü'nde Taner Taşkın, Adanaspor maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto 1. Lig'in 17. haftasında Keçiörengücü sahasında Adanaspor'u Erkam Reşmen'in golüyle 1-0 mağlup etti. 

Karşılaşma sonrası Ankara Keçiörengücü'nde teknik direktör Taner Taşkın açıklamalarda bulundu.

"Gerçekten zor bir rakip"

Çok kıymetli bir 3 puan aldıklarını ifade eden Taşkın, "Adanaspor gerçekten zor bir rakip. Ön tarafında, orta sahasında, defansında çok önemli oyuncuların bulunduğu bir takım. Bence bulundukları yeri hak etmiyorlar" diye konuştu.

"Fazla pozisyon vermedik"

Adanaspor takımını kalecisinden oyuncusuna kadar detaylı şekilde analiz ettiklerini de belirten Taner Taşkın, "Tabi önemli olan uygulamaydı. İlk yarı rakibimize fazla pozisyon vermedik." dedi.

İlgini Çekebilir
Adanaspor Ankara'dan puansız dönüyor
Habere Git

"Maçın hikayesini değiştirdi"

Adanaspor'da Youssef Bennasser 38. dakikada kazanılan penaltı atışını gole çeviremedi. Bu konuya da değinen Taşkın, "İyi giden maç verilen penaltıyla bozuldu. Penaltının gol olmayışı maçın hikayesini değiştirdi. Sonra bulduğumuz golle rahatladık." dedi.

"Doğru savunma yapmamız gerekiyordu"

Ankara Keçiörengücü'nün geniş bşr takım kadrosu olmadığını dile getiren Taşkın, "Doğru oynamamız, doğru savunma yapmamız gerekiyordu. Çünkü elimde çok geniş bir kadro yoktu." dedi.

"Hak edilen bir galibiyet oldu"

Oyuncuların performansından genel olarak memnun olduğunu dile getiren Taşkın, "Elimdeki kadroyu da iyi kullanmam gerekiyordu. Bunların farkındaydık. Çocuklar çok candan oynadılar. Hak edilen bir galibiyet oldu" şeklinde konuştu.

Adanaspor'a teşekkür

Taşkın, konuşmasının sonunda Ankara Keçiörengücü oyuncularına gösterdikleri mücadeleden dolayı teşekkür ederek, Adanaspor'a da ligin kalan bölümünde başarılar diledi.

Ligin bir sonraki haftasında Keçiörengücü, Yeni Malatya deplasmanına gidecek. Adanaspor ise Denizlispor'u ağırlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler