Fenerbahçe'de Michy Batshuayi özür diledi!

23.09.2023 - 08:44 | Son Güncellenme: 23.09.2023 - 08:55

Nordsjaelland karşısında oyundan alınmasına tepki gösteren Belçikalı yıldız Michy Batshuayi'nin özür dilediği ve daha fazla oynamak istediği iddia edildi.

Fenerbahçe'de Michy Batshuayi özür diledi!

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Nordsjaelland ile oynanan karşılaşmada sahadan tepkili bir şekilde çıkan Michy Batshuayi'nin teknik direktör İsmail Kartal'dan özür dilediği iddia edildi.

Michy Batshuayi, Nordsjaelland'ı boş geçmedi

Sabah'ta yer alan habere göre; Michy Batshuayi, formanın kıymetini bilen oyuncuların başında geliyor. Ne zaman görev alsa elinden gelenin fazlasını yapan Belçikalı, Nordsjaelland karşısında da golünü attı. 

Oyundan alınınca tepki gösterdi

Daha fazla forma giymek isteyen yıldız oyuncu, İsmail Kartal kendisini sahadan çıkartıp Umut Nayir'i oyuna alınca tepki göstermişti. 

İlgini Çekebilir
Haydi Filenin Sultanları, olimpiyatlar için!
Habere Git

Batshuayi özür diledi

İkili dün bir görüşme gerçekleştirdi. Tesislerde bir araya gelen Batshuayi ve Kartal, olayı tatlıya bağlarken Belçikalı golcü özür dileyip daha fazla oynamak istediğini belirtti. 

Tecrübeli hoca, herkese ihtiyaç olduğunu ve daha fazla forma şansının geleceğini söyledi. Bu arada 16 yabancısı bulunan F.Bahçe, TFF'ye bildirdiği son listede Brezilyalı futbolcular Luan Peres ve Lincoln Henrique'ye yer vermedi.

"Takım 3-1 kazanmış, ne tepkisi olmuş?"

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Nordsjaelland maçının ardından yaptığı açıklamada, "Ben sizden duyuyorum. Ben bilmiyorum. Takım 3-1 kazanmış, ne tepkisi olmuş? Ben çözemedim. Batshuayi'nin performansı fena değildi, gol attı. Diğer oyuncular da bugün gayet iyilerdi. İzleriz bakarız, bakalım ne olmuş. Maçtan sonra Samandıra'da analizini yapacağız" ifadelerini kullanmıştı.

İlgini Çekebilir
Aslan, sahaya çıkıyor! Rakip Başakşehir...
Habere Git

Bu sezonki performansı

Sarı-Lacivertli takım ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden ve bir yıl da opsiyonu bulunan 29 yaşındaki forvet oyuncu, bu sezon çıktığı 7 karşılaşmada 3 gol ve 1 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler