Hoffenheim - Bayern Münih: 0-2 (Maç Sonucu - Özet)

22.10.2022 - 18:14 | Son Güncellenme: 22.10.2022 - 18:28

Bundesliga'da Bayern Münih, Ozan Kabak'ın formasını giydiği Hoffeinheim deplasmanında 2-0 kazandı ve 22 puan ile 2. sıraya yerleşti. İşte maç sonucu ve özet.

Hoffenheim - Bayern Münih: 0-2 (Maç Sonucu - Özet)

AJANSSPOR HABER

Bundesliga'nın 11. haftasında Hoffenheim ile Bayern Münih karşı karşıya geldi. Hoffenheim forması ile maça ilk 11'de başlayan milli oyuncu Ozan Kabak, konuk ekibe engel olamadı. Bayern Münih, deplasmanda 2-0 kazandı. Bavyera ekibi bu sonuçla ligin 2. sırasına yükseldi.

Münih'in nefesi Berlin'in ensesinde

Geride kalan 11 haftada 1 kez mağlup olan Bayern Münih, 6. galibiyetini aldı. Ligde 4 defa berabere kalan takım, Hoffefnheim deplasmanında puanını 22'ye yükselterek, Union Berlin'in 1 puan gerisinde, 2. sırada yer aldı.

Hoffenheim geçen sezondan daha iyi

Geçen sezonu 9. sırada tamamlayan Hoffenheim'in yeni sezonda gösterdiği performans ile dikkat çekti. M'gladbach mağlubiyeti ile başlayan takım, üst üste 3 maçını kazanmayı başarmıştı. Ligde geride kalan 11 haftada 4 mağlubiyeti bulunan Hoffenheim, 2 kez berabere kalırken, 5 galibiyet elde etti. Hoffenheim, 17 puan ile 6. sıraya geriledi.

Goller ilk yarıda geldi

Bayern Münih, Hoffenheim deplasmanından ilk yarıda bulduğu gollerle çıktı. 17 ve 38. dakikalarda gelen 2 gol Bavyera ekibine 3 puan kazandırdı.

Maçın 17. dakikasında sağ taraftan kullanılan köşe vuruşunda Kimmich penaltı noktasına doğru ortasını yaptı. Kalabalık Hoffenheim savunması arasında iyi yükselen Goretzka topu kafayla arka direğe çevirdi. Boş pozisyondaki Musiala meşin yuvarlağı önünde aldıktan sonra sağ ayağıyla uzak köşeye doğru plase bir vuruş yaparak topu ağlara gönderdi.

İlgini Çekebilir
Stat yeni ama Ümraniye eskisi gibi
Habere Git

38. dakikada ise fark 2'ye çıktı. Rakip yarı alanda topu kazanan Goretzka, ceza yayındaki Choupo-Moting'e pasını verdi. Tecrübeli golcü de topu sağ kanattaki Gnarby'e aktarıp ceza sahasına hareketlendi. Genç oyuncunun yerden içeri gönderdiği topa ön direkte gelişine plase bir vuruş yapan Choupo-Moting, topu ağlarla buluşturdu.

Senin için hazırladığımız haberler