'Ozan Kabak kendini Zidane sanıyor!'

01.11.2021 - 19:08 | Son Güncellenme: 01.11.2021 - 19:16

Premier Lig'de Norwich City forması giyen milli oyuncu Ozan Kabak için Leeds United maçı sonrası Jamie Redknapp'tan ilginç bir eleştiri geldi. İşte detaylar...

'Ozan Kabak kendini Zidane sanıyor!'

AJANSSPOR-HABER

Premier Lig'deki temsilcilerimizden Ozan Kabak, Norwich City'deki performansıyla eleştiri topluyor. Milli futbolcu, takımının son olarak Leeds United'a 2-1 yenildiği maçın ardından İngiltere'de hedef tahtasına oturdu.

'Ozan Kabak topla gereksiz oynuyor'

Sky Sports'ta yorumculuk yapan İngilizlerin eski futbolcusu Jamie Redknapp, ligin son sırasındaki Norwich City'yi topa tuttu. Ozan Kabak'ı da eleştiren Redknapp, "Bir savunmacı olarak topla çok fazla oynuyor" dedi.

'Sanki Zidane'ın zirve döneminde!'

Ünlü yorumcu şöyle devam etti: "Ozan Kabak galiba kendini zirve dönemindeki Zinedine Zidane sanıyor. Kendi ceza sahasında topla 360 derece dönmeye çalışıyor. Bundan vazgeçmesi lazım. Savunmada yaptıkları bu basit hatalar onlara pahalıya mal oluyor." 

'Hem Ozan Kabak hem kaleci hatalı'

"Yedikleri golde kalecinin de hatası var, ama bir savunma oyuncusu olarak problemin temeline inip kendi yarı sahasında riskli hareketler yapmayı bırakmalı. Bu büyük bir hataydı."

Norwich City, Premier Lig'in sonuncusu

Ozan Kabak'ın takımı Norwich, Premier Lig'de oynadığı 10 maçta tam 25 gol yedi. Henüz galibiyeti bulunmayan yeşil-sarılı ekip 2 beraberlikle sadece 2 puan toplayabildi. Son sırada yer alan Norwich City bu sezon 1 numaralı küme düşme adayı olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler