Ozan Kabak'a Liverpool şoku! Transfer planı değişti...

18.05.2021 - 11:40 | Son Güncellenme: 18.05.2021 - 11:44

Premier Lig ekibi Liverpool'da kiralık oynayan Ozan Kabak ile ilgili transfer iddiaları devam ediyor. Ozan Kabak, Liverpool'dan ayrılıp Leipzig'e mi gidecek? Transferde flaş gelişme...

Ozan Kabak'a Liverpool şoku! Transfer planı değişti...

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Liverpool'da kiralık olarak forma giyen milli futbolcu Ozan Kabak ile ilgili sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı. Ozan Kabak, Liverpool'dan ayrılacak mı? Detaylar haberde...

Ozan Kabak'ın ayrılması gündemde

Alman ekibi Schalke'den ara transfer döneminde Liverpool'a kiralanan Ozan Kabak'ın Ada'dan ayrılacağı konuşulmaya başlandı. Daily Mail'ın haberine göre; milli futbolcuya Almanya'dan talipliler var.

Liverpool'un başka bir planı var

Haberde Liverpool'un Ozan Kabak'tan vazgeçtiği ve Leipzig'in Ozan Kabak ile ilgilendiği öne sürüldü. Liverpool, Ozan Kabak için 18 milyon Pound ödemek istemiyor. 

Konate Liverpool'a, Ozan Leipzig'e

Leipzig forması giyen defans oyuncusu Ibrahima Konate'yi Liverpool transfer edecek. Leipzig de Konate'nin boşluğunu Ozan Kabak ile doldurmayı amaçlıyor. 

Ozan Kabak'ın performansı

Liverpool'da 13 maça çıkan Ozan Kabak, 7 maçlık yenilgisizlik serisinde kilit isimlerden biri olmuş ancak son haftalarda yedek kalmıştı. Futbolcu, İngiltere Premier Lig'de forma giymenin kendisinin en büyük hayali olduğunu dile getirmişti. 

Schalke küme düştü 

Almanya Ligi'nde Schalke 04 küme düştü. Kulüp yönetimi, 2. Lig'de forma giymek isteyen futbolcularla yollarına devam edeceklerini açıklamıştı. Ozan Kabak'ın da bir alt ligde forma giymek istemediği biliniyor. 

Galatasaray'da parlamıştı 

Fatih Terim'in Avrupa maçlarında şans vererek vitrine çıkardığı Ozan Kabak, 11 milyon Euro'ya Stuttgart'a transfer oldu. Oradaki başarılı performansı sonrasında ise futbolcu 15 milyon Euro'ya Schalke'nin yolunu tutmuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler