Ozan Kabak’a Premier Lig’den talip var!

04.06.2021 - 15:57 | Son Güncellenme: 04.06.2021 - 16:21

Bonservisi Schalke'de olan ve İngiltere Premier Lig'de Liverpool'da kiralık oynayan Ozan Kabak'a transferde Newcastle United talip oldu. İşte detaylar...

Ozan Kabak’a Premier Lig’den talip var!

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Liverpool’da kiralık olarak forma giyen Ozan Kabak ile ilgili transfer iddiaları devam ediyor. Milli stoperin Liverpool’da önü tıkalı. Peki, Ozan Kabak’a Premier Lig’den hangi takım talip oldu? Detaylar haberde…

Newcastle United, Ozan Kabak’a transferde talip oldu

Bonservisi Alman ekibi Schalke 04’de olan Ozan Kabak, Maviler ile temas halinde. Ancak; futbolcu Schalke’ye dönüp Almanya 2. Ligi’nde forma giymek istemiyor. 

Schalke ile görüşüyorlar

İngiliz basınında yer alan haberlere göre; Schalke yöneticileri, Ozan Kabak için Newcastle United ile görüşme halinde. 

Liverpool’da devam etme ihtimali...

Premier Lig’de forma giymenin hayali olduğunu dile getiren Ozan Kabak’ın Liverpool’da devam etme ihtimalinin kalmadığı ifade edildi.

Konate’nin gelmesi umutları tüketti

Liverpool’un Ozan Kabak için yaklaşık 18 milyon Sterlin ödemek istemediği belirtilirken, Ibrahima Konate’nin gelişiyle birlikte futbolcunun vedaya hazırlandığı da hatırlatıldı. 

Ozan Kabak büyük bir sürpriz olur da eğer takımda kalırsa, Virgil van Dijk, Joe Gomez, Joel Matip ve Konate'nin ardında beklemek zorunda. 

Schalke’ye maliyeti ne kadardı?

Milli futbolcu Ozan Kabak, Liverpool’da 13 maçta forma giydi. Ozan Kabak, Galatasaray altyapısından yetişmiş ve 11 milyon Euro karşılığında Stuttgart’a gitmişti. Stuttgart ise Ozan Kabak’ı 15 milyon Euro’ya Schalke’ye satmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler