Ozan Kabak'tan Bayern Münih itirafı

22.01.2020 - 11:28 | Son Güncellenme: 22.01.2020 - 14:28

Schalke forması giyen milli oyuncu Ozan Kabak, transfer itirafı yaptı. Genç stoper, Bayern Münih ile görüştüğünü ancak Schalke'yi tericih ettiğini söyledi.

Bu sezon Bundesliga'da gösterdiği performans ve attığı gollerle dikkat çeken Ozan Kabak, Alman basınına bir röportaj verdi.

Ozan Kabak'tan Bayern Münih sözleri

Bayern Münih ile transfer görüşmesi yaptığını ancak daha çok süre almak istediği için Schalke'yi tercih ettiğini dile getiren 19 yaşındaki savunma oyuncusu, "Ben ve menajerim Bayern Münih ile görüştük. Buradaki konsept benim için en iyisi. Schalke'ye gelmek en iyi karar oldu. Herkes arkamda ve bana yardım ediyor. Schalke ikinci ailem gibi" ifadesini kullandı.

Mario Gomez Ozan Kabak'ı Lucio'ya benzetiyor

Bayern Münih ve Leverkusen'in eski yıldız savunma oyuncusu Lucio'nun rol modeli olduğunu vurgulayan Ozan Kabak, Stuttgart'taki takım arkadaşı Mario Gomez'in de kendisini Lucio diye çağırdığını söyledi ve ekledi: "Bana, oyun stilimin Lucio'yu hatırlattığını söyledi"

Ozan Kabak, Virgil van Dijk'ı beğeniyor

Liverpool forması giyen Virgil van Dijk'ın kendisini etkilediğini dile getiren ve Hollandalı savunma oyuncusunun seviyesine çıkmak istediğini söyleyen Ozan, "Hayalim, dünyanın en iyi savunma oyuncularından biri olmak" diye görüş bildirdi.

Senin için hazırladığımız haberler