Ozan sakatlanınca Bekir...

18.05.2017 - 01:01 | Son Güncellenme: 18.05.2017 - 01:01

AJANSSPOR - Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir arasında yapılan ve penaltılara kalan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında dikkat çeken bir ayrıntı vardı.

İki ekip 13'erden toplam 26 penaltı atarken; Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Ozan Tufan penaltı kullanmadı. Ozan'ın penaltı kullanmaması nedeniyle kurallar gereği bir kişiye penaltı kullandırmaması gereken Medipol Başakşehir ise Bekir İrtegün'e penaltı attırmamayı terch etti. Böylece ilk penaltıları kullanan Emre Belözoğlu ve Sow 12. değil, 11. penaltıları kullanmak için topun başına geçmiş oldu. 

Fenerbahçe'den Sow (2), Kjaer (2), Lens, Volkan Şen, Neustaedter, Hasan Ali Kaldırım penaltı atışlarını gole çevirdi. İlk atışını golle sonuçlandıran De Souza, 2. atışta başarılı olamadı. Sarı-lacivertli ekipte Mehmet Topal, Skrtel ve kaleci Volkan Demirel de atışı gole sonuçlandıramadı.

Medipol Başakşehir'de ise Emre Belözoğlu (2), Mustafa Pektemek, Epureanu, Adebayor (2), Cengiz Ünder, Holmen (2) ve Attamah penaltı atışlarını gole çevirdi. Turuncu-lacivertlilerde de Visca, Napoleoni ve Volkan Babacan atışlardan yararlanamadı. 

Senin için hazırladığımız haberler