Ozan Tufan attı Hull City, Sunderland karşısında 1 puanı son anlarda kaptı

17.12.2022 - 22:36 | Son Güncellenme: 17.12.2022 - 23:33

İngiltere Championship'te Hull City, son 10 dakikasına 1-0 geride girdiği maçta Ozan Tufan'ın bulduğu golle Sunderland karşısında 1 puan kazandı.

Ozan Tufan attı Hull City, Sunderland karşısında 1 puanı son anlarda kaptı

AJANSSPOR-HABER

İngiltere Championship'in 23. haftasında Hull City, MKM Stadyumu'nda Sunderland'ı konuk etti. Karşılaşmadan Ozan Tufan'ın 82. dakikada attığı golle 1-1 beraberlikle ayrılan Hull City 1 puanı kurtardı. Bu sonuçla Hull City puanını 26'ya, Sunderland 31'e yükseltti.

Süper Lig'den 4 isim süre aldı

Hull City'nin ilk 11'inde daha önce Galatasaray'da oynayan Jean Michael Seri ve Denizlispor'da oynayan Oscar Estupinian yer aldı. Fenerbahçe'den gelen Ozan Tufan 71. dakikada, Antalyaspor'dan transfer olan Doğukan Sinik ise 76. dakikada oyuna dahil oldu.
 

Ozan Tufan'dan 4. gol

Bu sezon 21 maçta 14 defa ilk 11 başlayan Ozan Tufan, Sunderland karşısında bulduğu golle Kaplanlar adına 4. golünü atmış oldu. Başarılı orta saha oyuncusu henüz asist yapmadı.

İlgini Çekebilir
Dimitris Pelkas'tan Türk hakemlerine tempolu taş!
Habere Git

En golcü Denizli'den

Bu sezon Championship'te Hull City adına en fazla gol atan oyuncu 2019-2020 sezonunda Denizlispor forması giyen Oscar Estupinian. Kolombiyalı oyuncu 21 maçta sahaya çıkarken 8 gol attı ve 1 asist yaptı.

Pelkas sakatlandı

Hull City'nin sezon başında Fenerbahçe'de kiraladığı Dimitris Pelkas sezonun önemli kısmını kaçıracak. Külubün sahibi Türk iş adamı Acun Ilıcalı, Skysports'a yaptığı açıklamada oyuncunun 3 ay sahalardan uzak kalacağını açıkladı.

Düşme hattının ateşi enselerinde

23 maç sonunda 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 11 mağlubiyet alan Hull City topladığı 26 puanla ligin 21. sırasında, düşme hattının hemen bir üst sırasında bulunuyor. Kaplanların 22 ve 23. sıradaki Wigan Athletic ve Blackpool ile arasında yalnızca 2 puan bulunuyor.

İlgini Çekebilir
Acun Ilıcalı’dan Hull City taraftarlarına bir sürpriz daha!
Habere Git

Teknik direktör krizi kötü etkiledi

Hull City'de geçen sezon takımın başına geçen Shota Arveladze 30 Eylül'de görevinden ayrıldı. Liam Rosenior'un göreve geldiği 3 Kasım'a kadar 7 maç boyu yardımcı antrenör Andy Dawson'un çalıştırdığı takım bu süre zarfında 12 puan kaybetti.

Yeni teknik direktör iyi başlamadı

Liam Rosenior takımın başına geçtikten sonra 5 maça çıkan Hull City, bu maçlardan 3 kez beraberlikle ayrlırken, 1 kez kazandı ve 1 defa da mağlup oldu. Hull City önümüzdeki hafta düşme hattındaki rakibi Blackpool ile karşılaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler