Ozan Tufan: "Hayatımı revize ettim"

15.11.2019 - 16:59 | Son Güncellenme: 15.11.2019 - 14:01

Ozan Tufan: "Hayatımı revize ettim"

A Milli Takım ve Fenerbahçe'nin yeniden doğan ismi Ozan Tufan, İzlanda maçının ardından Haber Global'den Yağız Sabuncuoğlu'nun sorularını yanıtladı.

Yetenekli oyuncunun açıklamaları şöyle:

 

"A MİLLİ TAKIMDA OLMAK BENİ ÇOK MUTLU EDİYOR"

Yükselişim ve bu sezonki çıkışım tabii ki önemli ama burada asıl önemli olan şey A Milli Takım'ın başarısıydı. Bir hedefimiz vardı. O da Avrupa Şampiyonası'nda yer almaktı. Bunu başardık. A Milli Takım'ı Avrupa Şampiyonası'na götürdüğümüz için çok mutluyum. Bu ekibin içinde yer almak beni çok mutlu ediyor.İkinci Avrupa Şampiyonam olacak. Orada en güzel şeyleri ülkemize yaşatmak istiyoruz. Çok iyi bir takımla ve ekiple oraya gideceğiz.

 

"TÜM TAKIM MİLLİ RUHU SAHAYA YANSITMAK İÇİN OYNUYOR"

2016'daki takım da iyiydi bugünkü takım da çok iyiydi. İki takımın arasındaki fark; şu anki ekibimiz çok genç ve başarıya aç. Oynayan oynamayan herkes milli ruhuyu sahaya yansıtmak için terinin son damlasına kadar savaşıyor. Antrenmandaki mücadeldele olsun. Sakatlanan isimler olsun. Çok farklı bir takım olduk. Bu takım her şeyi başarabilecek bir güce sahip.

 

"BU TAKIM FARKLI, HERKES TAŞIN ALTINA ELİNİ KOYUYOR"

Herkes taşın altına eline koyuyor. Milli ruhu sahaya yansıtmak çok önemli. Bunu yaptığımız sürece bu takım çok önemli başarılar kazanacak bir takım. Avrupa Şampiyonasında bunu herkese göstereceğiz..

 

"HAYATIMI TEKRAR REVİZE ETTİM"

Geri dönmek için çok çalıştım ve çabaladım. Hayatımı tekrardan revize ettim. Bugünlere tekrar dönmemde herkesin bana çok yardımı oldu. Başkanımız, Sergen Hocam, Şenol Hocam, Ersun Hocam, menajerlerim, arkadaşlarım herkes destekledi. Hepsine çok teşekkür ediyorum"

 

TEK BİR KELİMEYLE GERİ DÖNÜŞÜNÜ ANLATIR MISIN?

"Çalışmak, çalışmak, çalışmak..."

Senin için hazırladığımız haberler