(Yazılı Özet) Sunderland-Hull City Maç Sonucu: 4-4

07.04.2023 - 22:13 | Son Güncellenme: 07.04.2023 - 22:26

İngiltere Championship'te Hull City, Sunderland ile Ozan Tufan'ın 90+8'de attığı gol ile 4-4 berabere kaldı. Milli oyuncu karşılaşmada 2 gol kaydetti.

(Yazılı Özet) Sunderland-Hull City Maç Sonucu: 4-4

AJANSSPOR-HABER

İngiltere Sky Bet Championship'in 40. haftasında Hull City, Sunderland'in konuğu oldu. Süper Lig'den tanıdık yüzlerin olduğu Hull City karşılaşmadan 4-4'lük beraberlik ile ayrıldı.

Hull düşme hattından uzaklaştı

Hull City bu maçtan aldığı beraberlik ile 49 puana yğkseldi ve kaplanların düşme hattı ile arasındaki puan farkı bitime 6 hafta kala 7'ye yükseldi. Sunderland ise 55 puana yükseldi ve play-off hattı ile aralarındaki puan farkı 6'ya düştü.

Maçı Ozan açtı Ozan kapadı

Milli oyuncumuz Ozan Tufan karşılaşmanın 11. dakikasında takımını 1-0 öne geçiren gol ve 90+8'de penaltıdan maçı 4-4'e getiren golü kaydetti. Ozan Tufan'ın Championship'teki gol sayısı 7'ye yükseldi.

İlgini Çekebilir
Şenol Güneş'ten Ozan Tufan ısrarı! Beşiktaş listeye aldı
Habere Git

Allahyar golle tanıştı

Hull City'nin sezon başında Fenerbahçe'den kadrosuna kattığı 3 isimden biri olan Allahyar Sayyadmanesh karşılaşmanın 25. dakikasında takımının ikinci golünü kaydetti. İranlı oyuncu bu sezon ilk golünü kaydetmiş oldu.

5 Süper Lig yıldızı sahadaydı

Hull City adına daha önce Süper Lig'de boy göstermiş; Ozan Tufan, Dimitrios Pelkas, Allahyar Sayyadmanesh, Jean Micheal Seri ve Adama Traore isimleri sahada boy gösterdiler.

Senin için hazırladığımız haberler