Ozan Tufan: "Şampiyon olacağız"

02.02.2020 - 15:25 | Son Güncellenme: 03.02.2020 - 00:05

Ozan Tufan: "Şampiyon olacağız"

Fenerbahçe forması giyen Emre Belözoğlu ve Ozan Tufan, 2-1 kaybettikleri Trabzonspor maçı sonrasında değerlendirmelerde bulundu. Taraftarlar, havalimanını sarı laciverte boyadı. Ozan Tufan şampiyonluk konusunda mesajlar verdi.

Fenerbahçe'ye taraftarlardan destek

Derbiden 2-1'lik yenilgiyle ayrılan ve aldığı bu sonuçla ligde dördüncü sırada bulunan Fenerbahçe kafilesi İstanbul'a döndü. Gece yarısı Sabiha Gökçen Havalimanı'na inen teknik heyet ve futbolcuları havalimanı çıkışında kalabalık bir taraftar grubu karşıladı.

Emre Belözoğlu: "Terimizin son damlasına kadar mücadele edeceğiz"

Burada taraftarlara açıklamalarda bulunan kaptanlar Emre Belözoğlu ve Ozan Tufan oldukça iddialı konuştu.

Emre Belözoğlu: "Terimizin son damlasına kadar mücadele edeceğiz"

39 yaşındaki deneyimli kaptan Belözoğlu, "Her şeyden önce çok teşekkür ederiz, buraya gelip yanımızda olduğunuzu gösterdiğiniz için sonuna kadar mücadele edeceğiz, sizi güldürmek için terimizin son damlasına kadar mücadale edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

Ozan'dan şampiyonluk mesajı

Ozan Tufan da şampiyonluk konusunda dikkat çeken mesajlar verdi. 

Ozan Tufan: "Şampiyon olacağız"

24 yaşındaki genç kaptan Ozan Tufan, "Bugün için herkesten özür dileriz, Emre abinin de dediği gibi terimizin son damlasına kadar mücadale edip sene sonunda şampiyon olacağız" dedi. Taraftarların desteğiyle takım otobüsüne binen sarı lacivertli kafile, Can Bartu Tesislerine geçti.

Senin için hazırladığımız haberler