Hull Cityli Ozan Tufan'ı Salernitana Transfer Etmek İstiyor

23.11.2022 - 09:10 | Son Güncellenme: 23.11.2022 - 09:20

Fenerbahçe'den Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'e transfer olan orta saha oyuncusu Ozan Tufan'ı Serie A ekibi Salernitana transfer etmek istiyor. Detaylar...

Hull Cityli Ozan Tufan'ı Salernitana Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekibi Fenerbahçe'den ayrılarak Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu FL Championship takımlarından Hull City'e transfer olan Ozan Tufan, gösterdiği performans sonrası İtalya Serie A ekiplerinden Salernitana'nın radarına girdi. İtalyan ekibi Ozan Tufan'ı devre arasında kadrosuna katmak için çalışmalar yaptığı iddia edildi. Detaylar...

İtalyan ekibi talip oldu

Sezon başında Fenerbahçe'den Hull City'e bonservisiyle transfer olan Ozan Tufan'a Serie A'dan talip çıktı. İtalyan basınına yansıyan haberlere göre Ozan Tufan'a Serie A'da tutunmaya çabalayan Salernitana talip oldu.

Eski Galatasaraylı istedi

Daha önce Yusuf Yazıcı'yı da listesine eklediği bilinen Salernitana'nın Sportif Direktörü eski Galatasaraylı kaleci Morgan De Sanctis'in Ozan'ı Hull City'den almak istediği belirtildi. Sezona oldukça etkili başlayan ve attığı gollerle takımına önemli katkı sağlayan Ozan Tufan, son haftalarda formdan düşmüştü.

İlgini Çekebilir
Hull City’de çanlar Ozan Tufan için çalıyor!
Habere Git

27 yaşındaki orta saha oyuncusu bu sezon Hull City'e 3 milyon euroya transer olmuş, Championship'te çıktığı 18 maçta 3 gol kaydetmişti.

Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda toplam 182 maçta süre alan Ozan Tufan, 21 kez gol sevinci yaşadı ve 24 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler