Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Ali Koç'a Gönderme

03.05.2023 - 17:50 | Son Güncellenme: 03.05.2023 - 18:32

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, taraftara açık yapılan antrenman öncesinde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a ve Beşiktaş'a gönderme yapan açıklamalarda bulundu. Detaylar...

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Ali Koç'a Gönderme

AJANSSPOR HABER

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde taraftara açık düzenlenen antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un kendileri hakkında yaptığı Fetö açıklamasına sert tepki gösteren Özbek, sarı lacivertlilere "cinayet yerine ilk gelen katil" benzetmesi yaptı. Özbek, Fenerbahçe ve Beşiktaş hakkında da konuştu. Özbek, ezeli rakiplerinin kendilerine karşı koalisyon kurduklarını savundu.Detaylar...

''Riva'da bir tek ben vardım''

Gazeteci Tahir Kum'un Özbek'in Riva'da TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile görüşmeye gittiği yönündeki tweet'inin sorulması üzerine Özbek, TFF'ye depremzedeler için gittiğini söyledi. Kahramanmaraş merkezli depremin yaralarını satmaya devam ettiklerini söyleyen Özbek, "Depremin yaralarını sarmak için 6 Şubat'tan beri faaliyetlerimize devam ediyoruz. Bu uzun soluklu bir hareket. Riva'da bir tek ben vardım. Florya'ya gitti algısı üzerine haberler yapılıyor. Bunun bir sonu gelmesi lazım. Yeter artık. Benim oradaki mevcudiyetim depremzede çocuklara yardımcı olmak. İnşallah tüm kulüplerimiz aynı sevdaya tutulurlar. Federasyon sahasında yapılan bu etkinlik tamamen depremzede aileleri orada ağırladılar. Galatasaray her konuda olduğu gibi deprem felaketine uğrayan kardeşlerimizin de her zaman yanında olacaktır" dedi.

Özbek'ten Koç'a Fetö cevabı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un açıklamalarına cevap veren Dursun Özbek, katil benzetmesi yaptı. Özbek, "Cinayet işlendiği zaman cinayet mahline ilk katil gelir. Fetö diyen arkadaşlara sesleniyorum. Bu işlerin ne olduğunu herkes biliyor. Bunu telafüz edince buradan gocunduğunuz bir şey var demektir. Terör örgütünü ikide bir dilinize almanızın sebebini çözemiyorum" dedi.

İlgini Çekebilir
Dursun Özbek ikinci kez Riva'da!
Habere Git

''Serhan Çetinsaya'yı tanımam''

Beşiktaş Asbaşkanı Serhan Çetinsaya, ''Oraya yazmışsınız ama gördüğünüz gibi lobi ve algı yapamadığınız maçlarda ne sahada kalabiliyorsunuz ne de maçı kazanabiliyorsunuz! Anca 3'ün 1'ini alıyorsunuz… Tebrikler Beşiktaşım! Çok büyüksün'' açıklamasına Dursun Özbek'ten cevap geldi. Özbek, "Serhan Çetinsaya'yı tanımam. Ama babası Süleyman bey arkadaşım. Bu haber geldiği zaman 30 yaşlarındaymış galiba. Beşiktaş'ta da asbaşkanlık görevine gelmiş. Dün babası beni aradı, üzüntülerini bildirdi ve tüm Galatasaray camiasından da oğlu namına özür diledi. Süleyman Bey dünya iyisi bir insan. Oğlunun böyle bir ifadede bulunması, Beşiktaş'ın da buna sessiz kalması... Beşiktaş'ı Süleyman Sebalar ile biliyorum, Hakkı Yetenler ile biliyorum. Beşiktaş camiasının içinde çok iyi tanıdığım insanlar var. Bu söylemin arkasındaysa yönetim demek ki Beşiktaş camiasında da bir değişim var. Demek ki Beşiktaş camiası her zaman meydanlarda ifade ettikleri tarzda bir kulüp değil" dedi.

"Biz Çetinsaya'ya cevap vermyeceğiz"

Serhan Çetinsaya'nın sözlerine cevap vermeyeceklerini yineleyen Özbek, "Kötü laf kullananlar, o kötü lafın altında kalanlar. Aynı tarzda cevap verme durumunda değiliz. Ben Süleyman Bey'in özrünü söylemek istiyorum. Tüm Galatasaray camiasından özür diledi" dedi.

"Biz gergin değiliz. Şampiyon belli''

Galatasaray'ın yaşadığı puan kayıplarına rağmen şampiyonluk yolunda gergin olmadıklarını ifade eden Özbek, "Biz gergin değiliz. Şampiyon belli. Aslında gergin olması gereken, ikincilik-üçüncülük savaşı var. Gerginlik aslında orada. Gerginliği kamufle etmek için Galatasaray'a sataşmak durumundalar. Meyve veren ağaç taşlanır. Biz yolumuza bakıyoruz. Biz en öndeyiz ve şampiyonluğun en kuvvetli adayıyız. Şampiyon belli, ikincilik-üçüncülük için kendi aralarında yarışsınlar" dedi.

İlgini Çekebilir
Ali Koç'tan sonra Dursun Özbek de Riva'da!
Habere Git

''Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın sponsoru Beko''

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın sponsporlarının Beko olmasına gönderme yapan Başkan Özbek, "Beşiktaş güzide bir kulübümüz. Ama sponsoru Beko. Fenerbahçe'ye bakıyorsunuz sponsoru Beko. Buradan insanlar çıkarımda bulunabilir. Bizim yürüyüşümüzde hiçbir zaman bozulma yoktur. Şampiyonluk uzun bir yarış. 36 maçın tümünü kazanmamız mümkün değil. Zaman zaman bu tip sonuçlar alınabilir. Ama motivasyonda bozulma olmamıştır. Okan Hoca çok değerli bir antrenörümüz. Dolayısıyla bizde hiçbir şey yok" ifadelerini kullandı.

''Galatasaray'dan ne kadar korkulduğunu gösteriyor''

Fenerbahçe'nin divan toplantısında konunun Galatasaray olmasını korkuya bağlayan Özbek, "Galatasaray divan kuruluna gittiğinde konular Galatasaray'ın iç meseleleridir. Divan bunun için vardır. Rakip takımın divanına bakıyorsunuz. 3 saat sürmüş, 2,5 saati Galatasaray. Galatasaray'dan ne kadar korkulduğunu gösteriyor. Galatasaray'ı konuşarak bu ateşi söndüremezsiniz. Bu ateş üfleyerek sönmez" dedi.

''Zengin aile çocukları, mütevazi olmaları gerek''

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta genç yöneticilerinin kibar mütevazı olması gerektiğini savunan Özbek, "Her maç 50 bin kişiye oynuyoruz. Taraftara ne kadar teşekkür etsem azdır. Bir tane çatlak ses yok. Galatasaray camiası kenetlenmiştir. Koalisyonun Galatasaray'a yaptığı saldırılar, Galatasaray'ın daha da güçlenmesini sağlamıştır. Sinkaflı mesajlar ne kadar korktuklarının göstergesi. Ben onlara kendi işleriyle uğraşmasını ve özellikle camiamızdaki insalarla uğraşmamalarını söylüyorum. Bunlar hem Beşiktaş'ta hem de Fenerbahçe'de genç insanlar. Zengin ailelerin çocukları. Dolayısıyla biraz daha mütevazi, kibirden yoksun hareket etmelerinde Türk toplumu için büyük fayda vardır" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler