Fenerbahçe, Barcelona'dan Transfer Ettiği Emre Demir'i Samsunspor'a Kiralıyor

02.02.2023 - 17:01 | Son Güncellenme: 03.02.2023 - 13:03

Fenerbahçe, Barcelona’dan transfer ettiği Emre Demir’in kiralanması için Samsunspor ile masaya oturdu. Anlaşma yapıldı. Genç oyuncu bugün şehre gidecek.

Fenerbahçe, Barcelona'dan Transfer Ettiği Emre Demir'i Samsunspor'a Kiralıyor

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Fenerbahçe, geçtiğimiz günlerde Barcelona’dan transfer ettiği Emre Demir’i oynama garantisi alabileceği bir takıma kiralamaya karar verdi. Genç yeteneğin yeni adresi belli oldu.

Samsunspor ile büyük ölçüde anlaşıldı

Sarı-Lacivertliler'in oynama garantisiyle kiralamak istediği genç yetenek için Spor Toto 1. Lig temsilcisi Samsunspor devreye girdi. Karadeniz ekibiyle büyük ölçüde anlaşma sağlandığı ve transferin resmiyet kazanabileceği belirtildi.

Anlaşma olursa bugün Samsun’a gidecek

Fenerbahçe ile Samsunspor’un transferde son görüşmeleri yaptığı ve anlaşmanın sağlanması halinde 19 yaşındaki futbolcunun bugün şehre gideceği öğrenildi.

İlgini Çekebilir
ÖZEL | İsmi Fenerbahçe ile de anılmıştı, Kasımpaşa transfer etti!
Habere Git

Sezon başında Barcelona'ya gitti

Sezon başında Kayserispor’dan Barcelona’ya 2 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan genç futbolcu, Katalan ekibinin genç takımıyla 2 maça çıktı. 24 dakika süre alabilen Emre Demir, skor katkısı sağlayamadı. 

4,5 yıllık sözleşme

Fenerbahçe, Barcelona'nın 2 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek Kayserispor'dan kadrosuna kattığı Emre Demir'i bedelsiz olarak aldı. Kanarya, genç oyuncu ile 4,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Kayseri'de 4 gol 2 asist yaptı

15 Ocak 2004 doğumlu Emre Demir, Kuvayi Milliyespor altyapısında futbola başladı. 2012'de Kayserispor altyapısına geçen genç yetenek, 2019 yılında profesyonel oldu. Kayserispor forması ile 38 karşılaşmaya çıkan Emre Demir, 4 gol, 2 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
ÖZEL | Güneş, Emrecan Uzunhan'ın transferine onay verdi! İşte yeni takımı...
Habere Git

Demir: "Buraya geldiğim için çok mutluyum"

Fenerbahçe'deki imza töreninde konuşan Emre Demir "Çok heyecanlıyım, çünkü buraya geldiğim için çok mutluyum. Menajerim Ahmet Bulut bana ‘Fenerbahçe kulübü seni istiyor’ diye söylediğinde çok heyecanlandım, olması için de kendisiyle konuştum. Burada olduğum için çok mutluyum, çok heyecanlıyım" ifadelerini kullandı.

"Şampiyonluğun bu sene geleceğine inanıyorum"

19 yaşındaki futbolcu, "Bir an önce taraftarımızın önüne çıkmak ve çubuklu formayı giymek istiyorum. Taraftarlarımızdan çok fazla destek mesajı geldi. Herkese teşekkür ederim. İnşallah şampiyonluğun bu sene geleceğine inanıyorum" şeklinde konuştu.

Resmen açıklandı

Fenerbahçe, Barcelona'dan transfer ettiği genç oyuncu Emre Demir'i resmen Samsunspor'a kiraladı. TFF 1. Lig lideri transferi açıkladı.

Senin için hazırladığımız haberler