ÖZEL | Belhanda neden PFDK'ya sevk edilmedi?

25.02.2020 - 23:41 | Son Güncellenme: 25.02.2020 - 23:41

Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin ardından PFDK sevklerini açıkladı. Peki iki takımda kimler sevk edildi? Sarı - kırmızılı takımda Belhanda, sevk edilen isimler arasında yer almadı. Belhanda neden PFDK'ya sevk edilmedi? İşte tüm detaylar...

Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin oynandığı 23. haftanın sevklerini açıkladı. Fenerbahçe'de Ersun Yanal, Volkan Kazak, Deniz Türüç, Sadık Çiftpınar, Garry Rodrigues ve Ozan Tufan sevk edilirken; Galatasaray'da ise kulüp görevlileri Hande Sümertaş, Fahri Yılmaz, Musa Mert Çetin ve Necati Ateş PFDK'lık oldu.

Belhanda neden PFDK'ya sevk edilmedi?

Bu açıklamanın ardından taraftarlar ise ‘Galatasaray’da Belhanda neden PFDK’ya sevk edilen isimler arasında yer almadı’ sorusu merak konusu oldu.

Ajansspor’un elde ettiği bilgilere göre, hakem Halil Umut Meler, maç sonu raporunda Belhanda ile ilgili olarak gösterdiği kartların dışında bir şey sunmadı. Belhanda’nın Deniz Türüç’e oyundan çıkarken yaptığı hareket ise şiddet içi eylem olarak görülmedi.

İkinci sarı karttan oyundan atılan Younes Belhanda’nın bu nedenle PFDK’ya sevki gerçekleşmedi.

Derleyen: Deniz Şen

Senin için hazırladığımız haberler