Beşiktaş'ta Kenan Karaman'a ıslıklı tepkiye Weghorst, Alli, Masuaku'dan yorum

30.08.2022 - 18:17 | Son Güncellenme: 30.08.2022 - 22:06

Beşiktaş, Süper Lig'de Sivasspor'u 3-1 mağlup ederken, siyah beyazlı taraftarlar Kenan Karaman'a ıslıkladı. Olay sonrası Beşiktaş'ın yabancı oyuncuları Weghorst, Alli, Masuaku tepki gösterdi.

Beşiktaş'ta Kenan Karaman'a ıslıklı tepkiye Weghorst, Alli, Masuaku'dan yorum

Kartal YİĞİT - AJANSSPOR

Beşiktaş, Demir Grup Sivasspor'u sahasında 3-1 mağlup ederek averajla liderlik koltuğuna oturdu. Siyah Beyazlılara galibiyeti getiren goller Jackson Muleka (2) ve Wout Weghorst'tan geldi. Gecenin yıldızı Muleka 62. dakikada yerini Kenan Karaman'a bıraktı. 

Beşiktaş'ın oyunun son bölümleri hariç müthiş bir mücadele sergilediği Sivasspor maçında sonlara doğru dahil olan Kenan Karaman'ın tribünlerden tepki alması özellikle yeni yabancıları oldukça şaşırttı.

"Taraftar kendi oyuncusuna bunu normalde nasıl yapar"

Beşiktaş taraftarı Muleka'nın yerine oyuna giren Kenan Karaman'ı ıslıklarken, olay sonrası siyah beyazlı kulübede birbirlerine bakan Weghorst, Alli ve Masuaku gibi isimler maç sonu olayı öğrendiler. Buna anlam veremeyen oyuncular şaşkınlıklarını gizleyemezken , “Beşiktaş taraftarı muazzam . Böyle bir taraftar kendi oyuncusuna bunu normalde nasıl yapar “ dedikleri öğrenildi. Bu arada Kenan ‘ın moralinin çok bozuk olduğu Valerian ismael’in moral verdiği öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Rıdvan Dilmen Beşiktaş'ın en büyük sorununu açıkladı
Habere Git

Kenan Karaman'ın geçen sezonki karnesi

Geçen sezon başında Almanya'nın Düsseldorf takımından Beşiktaş'a bedelsiz olarak gelen Kenan Karaman, performansı ile eleştiri oklarının hedefi halinde. Karaman, geçen sezon Beşiktaş forması Süper Lig'de  25 maça çıktı. Tecrübeli forvet, aldığı sürelerde 2 kez gol sevinci yaşarken, 2 defa da takım arkadaşlarına son pası veren isim olarak, skora katkıda bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler