Cenk Tosun'dan Ghezzal yorumu: Türkiye için ideal

03.08.2021 - 16:29 | Son Güncellenme: 03.08.2021 - 16:38

Beşiktaş haberleri... Geçen sezon Beşiktaş'ta forma giyen ve Erzurumspor maçında sakatlanarak sezonu kapatan Cenk Tosun, Rachid Ghezzal hakkında konuştu.

Cenk Tosun'dan Ghezzal yorumu: Türkiye için ideal

Kartal YİĞİT - AJANSSPOR

Geçen sezon Everton'dan kiralık olarak geldiği Beşiktaş'ta sakatlanan ve uzun süre yeşil sahalardan uzak kalacak Cenk Tosun, siyah beyazlıların transfer gündemindeki Rachid Ghezzal'ı değerlendirdi.

Ghezzal'ın oyun karakteri İngiltere'ye ters

Ajansspor'a konuşan Tosun, Beşiktaş'ın Ghezzal için büyük şans olduğunu söyledi. Geçen sezon asist kralı olan ve lige damga vuran Cezayirli futbolcunun yavaş oynadığını belirten Tosun şöyle konuştu:


"Onun oyun karakteri İngiltere'ye ters. Yavaş oynayan bir futbolcu. Türkiye ve İspanya ligi için ideal bir isim. Tekniği ile zaten burada fark yarattı."

İlgini Çekebilir
Ve Beşiktaş yıldız transferini bitirdi! Geleceği gün belli oldu
Habere Git

Ghezzal geçen sezona damga vurmuştu

Ghezzal, Leicester City'den kiralık olarak geldiği geçen sezon Beşiktaş'ın şampiyonluğa ulaşmasındaki en önemli isimlerden biri oldu. Süper Lig'de 31 maçta forma giyen Cezayirli futbocu, 8 gol atarken 17 de asist yaptı. Siyah beyazlılar Ghezzal'ı tekrar kadrosuna katmak için büyük çaba gösteriyor.

Cenk Tosun 3 maçta 3 gol attı

Geçen sezonun ikinci yarısında aynı Ghezzal gibi Premier Lig takımı Everton'dan kiralık olarak Beşiktaş'a gelen Cenk Tosun, 11 Nisan'da oynanan Erzurumspor karşılaşmasında diz kapağından ciddi bir sakatlık yaşadı. 

Tosun'un 6-8 ay arası futbol sahalarından uzak kalacağı açıklandı. Cenk Tosun, 2020-21 sezonunda Beşiktaş'ta forma giydiği 3 maçta 3 gol ve 1 asistle oynadı.

Senin için hazırladığımız haberler