Fenerbahçe'de Mesut Özil'a yeşil ışık, Ozan Tufan'a stop!

30.03.2022 - 14:48 | Son Güncellenme: 30.03.2022 - 15:46

Fenerbahçe'de yönetim kurulu kararıyla kadro dışı bırakılan yıldız futbolcular Mesut Özil ve Ozan Tufan ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de Mesut Özil'a yeşil ışık, Ozan Tufan'a stop!

Aygun ÖZİPEK - AJANSSPOR

Sarı lacivertlerin büyük umutlarla Arsenal'den geçtiğimiz sezon ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Mesut Özil ve Watford'dan devre arasında geri dönen Ozan Tufan süresiz olarak kadro dışı bırakılmıştı.

Soyunma odasında İsmail Kartal ile tartıştılar 

Ligin 30. haftasında Kadıköy'de 2-1 kazanılan Konyaspor maçına ilk 11'de başlayan Mesut Özil, İsmail Kartal tarafından ilk yarı sonunda oyundan alınmıştı. Ozan Tufan ise maçın son dakikalarında forma şansı bulmuştu. İki futbolcu Konyaspor maçının sonunda teknik direktör İsmail Kartal'ın yanına giderek az süre almalarından rahatsız olduklarını dile getirdi. Soyunma odasında tartışma çıkarken Fenerbahçe yönetimi disiplinsiz davranışları nedeniyle ikiliyi kadro dışı bırakma kararı aldı.

Samandıra'da antrenmanlara başladılar

Kadro dışı kararının ardından sarı lacivertli takımda gelecekleri merak konusu olan iki futbolcu bugün antrenmanlara başladı. Mesut ve Ozan kendilerine verilen antrenman programı doğrultusunda Samandıra'da takımın antrenman yapmadığı saatlerde çalışacak. İkili ilk idmanlarını bugün gerçekleştirdi.

İlgini Çekebilir
TFF'de büyük deprem! Yönetim dağılıyor!
Habere Git

İki futbolcunun geleceği yönetim kurulu toplantısında görüşülecek

Fenerbahçe'de başkan Ali Koç'un yurt dışında olmasında dolayı sarı lacivertli yönetim bu hafta toplanamazken, Koç'un dönmesinin ardından pazartesi günü yapılacak olan toplantıda Mesut Özil ve Ozan Tufan'ın durumu masaya yatırılacak.   

Mesut Özil'e yeşil ışık, Ozan Tufan'a stop

Daha önce iki futbolcunun savunmasını alan Fenerbahçe yönetiminin, iki yıl daha sözleşmesi bulunan Mesut Özil'i affetmeye yakın olduğu ve olası af kararının Galatasaray derbisinin ardından açıklanacağı öğrenilirken, sezon başında Watford'a kiralandıktan sonra devre arasında iki kulübün anlaşmasıyla sezon sonuna kadar takıma dahil edilen Ozan Tufan ise şimdilik bir af kararı çıkmayacağı da gelen bilgiler arasında... 

Menajeri de Mesut kalacak dedi

Bu arada Mesut Özil'in menajeri Dr. Erkut Söğüt yaptığı açıklamada, futbolcusunun Fenerbahçe'den ayrılmayacağını belirterek, "Önemli olan böyle dönemlerde soğukkanlı kalarak nihai kararı görmektir. Bunu buradan net bir şekilde söylüyorum. Mesut hiçbir yere gitmeyecek, gitmeyi de kesinlikle düşünmüyor. Sözleşmesinin sonuna kadar 2 yıl daha Fenerbahçe oyuncusu olarak burada devam edecek." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler