Galatasaray'dan Antalya seferi: Resmi teklif... Bir iyi bir kötü haber

10.01.2023 - 14:08 | Son Güncellenme: 10.01.2023 - 14:15

Transfer haberi... Galatasaray, Antalyaspor'un sol beki Güray Vural için bugün resmi teklifini verecek. Diğer hedef Haji Wright ise Serie A yolcusu...

Galatasaray'dan Antalya seferi: Resmi teklif... Bir iyi bir kötü haber

Özgür Sancar - AJANSSPOR

Resmi transfer dönemi 12 Ocak'ta başlıyor. Takımlar kadrolarını güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. En yakın rakibi Fenerbahçe'nin 4 puan önünde bulunan Galatasaray, özellikle sol bek ve forvet konusunda adım atmaya hazırlanıyor.

8+3 kuralı nedeniyle yerli sol bek

Kazımcan Karataş, Emre Taşdemir'in sakatlığı ve Patrick van Aanholt'un formsuz olması nedeniyle savunmanın soluna transfer yapmak isteyen sarı kırmızılılar, 8-3 kuralı nedeniyle yerli oyuncu peşinde.

Güray Vural önemli bir seçenek

Galatasaray Teknik direktörü Okan Buruk'un Akhisarspor döneminden eski oyuncusu olan Antalyasporlu Güray Vural  sarı kırmızılılar için önemli bir seçenek.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın elması! Fatih Terim buldu, Okan Buruk parlattı
Habere Git

Güray Vural'a teklif yapılacak

Galatasaray, Antalyaspor ile anlaşarak solda yaşadığı sıkıntıyı gidermek istiyor. Sarı kırmızıların, Antalyaspor'a bugün transfer için resmi teklifini vermesi, Güray Vural'a ise 1.5 yıllık sözleşme teklif etmesi bekleniyor.

Galatasaray'ın forvet arayışı

Haris Seferovic'ten memnun olmayan ve Bafetimbi Gomis'in Eyüpspor'a transfer olacağı iddiaları bulunan Galatasaray'ın forvet arayışları da sürüyor. Yine Antalyaspor'da forma giyen Haji Wright'ın ciddi adaylardan biri olduğu iddia edilmişti.

Haji Wright Atalanta ile anlaşma aşamasında

Galatasaray'ın Haji Wright için de teklif yapacağı yönünde iddialar ortaya çıktı; ancak Antalyaspor'un İtalyan Serie A takımı Atalanta ile anlaşma aşamasında olduğu öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Yıldız milli oyuncu, Galatasaray için geliyor!
Habere Git

Atalanta'dan 8.5 milyon Euro'luk teklif

Atalanta, Antalyaspor'a Wright için 3.5 milyonu peşin, 1 milyon 250 bini dört eşit taksitte ödenmek koşuluyla toplamda 8.5 milyon Euro teklif etti.  Transferin her an bitebileceği belirtiliyor.

Güray Vural ve Haji Wright'ın Antalyaspor performansı

34 yaşındaki Güray Vural, Antalyaspor formasıyla bu sezon 14 Süper Lig maçında forma giydi. 2 gol atan sol bekin Fenerbahçe'ye karşı yaptığı bir asisti var. 24 yaşındaki ABD'li Haji Wright ise 16 karşılaşmada 10 gol atarken, 1 asist yaptı. Wright, gol krallığı sıralamasında Fenerbahçeli Enner Valencia'nın ardından ikinci sırada bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler