ÖZEL- Güray Vural: "Fenerbahçe'nin durumu bizim için avantaj ama..."

27.10.2017 - 16:24 | Son Güncellenme: 27.10.2017 - 16:24

ÖZEL- Güray Vural: "Fenerbahçe'nin durumu bizim için avantaj ama..."

AJANSSPOR- Kayserispor'un deneyimli oyuncusu Güray Vural, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

Flaş açıklamalarda bulunan Güray Vural, devre arasında Kayserispor'dan ayrılacağına dair iddiaları cevapladı.

'Fenerbahçe'nin durumu avantaj ama...'

İlk olarak Fenerbahçe maçı hakkında değerlendirmelerde bulunan Güray Vural, "Takım olarak güzel bir sürecimiz var. Hem lig hem kupada güzel gidiyoruz. Fenerbahçe deplasmanı zor bir deplasman fakat karşılaşmada direnç göstereceğimizi düşünüyorum. İnşallah Fenerbahçe karşılaşmasından istediğimiz sonucu alırız.  Fenerbahçe'nin şu andaki durumu aslında avantaj ama bu durumun dezavantajları da var. Fenerbahçe seri galibiyetler istiyor. Bizim öz güvenimiz yerinde, umarım iyi bir sonuç alırız" ifadelerini kullandı.

 

Erol Bedir ve Sumudica sözleri...

Teknik direktör Sumudica ve Başkan Erol Bedir'le olan uyumlarından da bahseden Güray, "Sumudica'yla takımdaki herkesin arası çok iyi. Takım olarak hep birlikte hareket ediyoruz. Önemli olan bu durumu devam ettirebilmek. Başkanımız her zaman bizimle beraber, takımla çok ilgili, şu ana kadar her şey yolunda" dedi. 

 

 

'Rakiplerimiz bizden korkacaklardır'

A Milli Takım hedefinden söz eden 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, taraftara teşekkür etti. İşte Güray Vural'ın açıklamalarından önemli satır başları:

"Taraftarımıza teşekkür ederim. Bu sezon sayıları oldukça arttı, bizim için sayıların artması büyük bir avantaj. İç sahada özellikle iyi oynuyoruz. Bundan sonraki rakiplerimiz bizden korkacaktır. Umarım ilerleyen haftalarda taraftarımız destek olurlar ve sonuçları alırız"

'Yabancı kuralı değişir...'

"A Milli takımlara iyi olduğumuz sürece çağrılıyoruz. Takım arkadaşlarınız ne kadar iyiyse sizlerde o kadar iyisiniz. İnşallah Milli formayı terletirim. Şu anda ülkemiz için altyapı büyük bir sorun. Belki bu durum yabancı sayısıyla ilgili olabilir. Zor durumda olan takımlar genellikle tecrübeli isimlere şans veriyor.  Süper Lig'deki takımlarda ilk 11'den 8-9 oyuncunun yabancı olduğunu görüyoruz. Umarım bir an önce kural değişir ve genç oyuncuların sayısı artar"

 

Ayrılık iddialarına flaş cevap!

"Takımımızda yabancı-Türk ayrımı yok. Takımdaki herkes karakterli düzgün oyuncular. Ayrılacağım yönündeki haberleri gazetelerden ve internet sitelerinden  okudum. Şu anda benimle ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Kafamda ayrılmak gibi bir düşünce yok. Fakat sonuçta profesyonel insanlarız, ayrılık durumu olursa da herkesin bilgisi olur. Şu anda her şey çok güzel ve yolunda"

(YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.)

 

Senin için hazırladığımız haberler