Şafak Mahmutyazıcıoğlu Cinayetinin Tanığı Serkan Yacıoğlu Anlattı!

28.01.2022 - 15:49 | Son Güncellenme: 28.01.2022 - 16:05

Sunucu Ece Erken'in eşi ve eski Beşiktaş yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesinin ardından, görgü tanığı Serkan Yazıcıoğlu, açıklama yaptı.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu Cinayetinin Tanığı Serkan Yacıoğlu Anlattı!

Kartal Yiğit - AJANSSPOR

Eski Beşiktaş yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu‘na düzenlenen silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirmesi, camiayı derinden üzerken, olay gecesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile yemekte olan yönetimden arkadaşı Serkan Yazıcıoğlu, Ajansspor’a konuştu.

"Beni daha da yaralayan..."

Olayın şokunda olduğunu söyleyen Serkan Yazıcıoğlu, “Ne diyeceğimi bilemiyorum. Şoktayım. Yemeğin sonuna doğru birileri geldi, sonrası silahlar patladı. Ne olduğunu anlayamadık. Ardından Şafak'ı hastaneye yetiştirirken, kaybettik. Psikolojim iyi değil. Genç yaşta bir insan öldü. Beni daha da yaralayan, sosyal medyada, özellikle bazılarının, ölünün arkasından konuşmaları. Gerçekten ayıp...“ dedi.

Yardım yapacaktı

Kendisinin yemeğe, Şafak Mahmutyazıcıoğlu tarafından çağırıldığını söyleyen Serkan Yazıcıoğlu, “Özellikle benim okullara yardım konusunda projelerim olmuştu. Merhum da özellikle doğudaki köy okullarına yardım yapmak istediğini söyledi ve benden destek istedi. Çocukları sevindirmek istiyordu ama nasip değilmiş. Bir okuldan yazmışlar, 400 öğrencisi varmış, bir şeyler lazımmış. 'Onlara yardım edeceğim' dedi. Kolilerin fotoğrafını gösterdi. Üzerinde 'Şafak' yazan. Yardım paketi. 'Sen yapıyorsun, ben de yapacağım' dedi.“ ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Masadaki tanık anlattı. Şafak Mahmutyazıcıoğlu ölmeseydi 400 öğrenci...
Habere Git

Şafak Mahmutyazıcıoğlu kimdir?

Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 1980 yılında Rize'de dünyaya geldi. İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Kendi hukuk bürosu olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, birçok firmanın hukuk danışmanlığını yürüttü.

Yaklaşık 1 yıl Fikret Orman döneminde Beşiktaş Spor Kulübü'nün hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyeliği yaptı. Türkiye'nin önce gelen şirketlerinde hukuk danışmanlığı yapan Mahmutyazıcıoğlu, çok sayıda davada tecrübe elde etmişti. Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 2 çocuk babasıydı ve vefat ettiğinde 42 yaşındaydı. Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 2021'in Haziran ayında sunucu Ece Erken ile nikah masasına oturmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler