ÖZEL - "Sevilla kaygılı ve temkinli"

16.08.2017 - 17:11 | Son Güncellenme: 16.08.2017 - 17:11

ÖZEL - "Sevilla kaygılı ve temkinli"

AJANSSPOR ÖZEL - Medipol Başakşehir bu akşam İspanya Ligi ekiplerinden Sevilla ile Şampiyonlar Ligi Play-OFF Turu ilk maçında karşı karşıya gelecek. Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda saat 21:45’te başlayacak maç öncesi ABC Gazetesi’nden Roberto Araccho, İspanyol ekibiyle ilgili son gelişmeleri Radyospor’da değerlendirdi.

Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın sorularını yanıtlayan Araccho, Sevilla’nın Başakşehir’e saygı duyduğunu ifade etti. Araccho’nun Radyospor'da yaptığı açıklamalar şu şekilde:

“Sevilla maça saygılı çıkacak”

Sevilla, Başakşehir ile oynayacağı bu maç öncesi elbette ki kaygılı ve temkinli. Daha önce Sporting Braga ile oynadılar. Sevilla o eşleşmede de favoriydi. Oradan kaynaklanan deneyimden dolayı bu maça da daha saygılı şekilde çıkacaklar.

“Sevilla’nın temel hedefi tur atlamak”

Her şeyden önce Sevilla’nın turu geçebileceğine inanıyorum. Bu maçta ilk hedefleri kesin gol atmak olacak. Gol atarak rövanşı beklemek istiyorlar. Dolayısıyla gücünü ekonomik kullanacaklar. Sevilla turu geçerse onları Şampiyonlar Ligi bekliyor. Kuvvetini ekonomik kullanabilirler. Rakibini küçümsemeyen bir Sevilla göreceğiz. Maçın başında bulacakları gol temel stratejileri olacak. Sevilla için temel hedef tur atlamak ve Şampiyonlar Ligi’nde yoluna devam etmek olacak.

İspanyol ekibinde kimler oynayamayacak?

Sevilla’da eksikler var. Daniel Carrico ve Franco Vazguez sakatlığı sebebiyle Medipol Başakşehir maçında forma giyemeyecekler. Joaquin Correa’nın ise bu maçta oynamasını bekliyoruz.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler