Sevilla, Nelsson için Galatasaray'a son teklifini yaptı

14.08.2022 - 16:54 | Son Güncellenme: 14.08.2022 - 20:21

Galatasaray'dan Marcao'yu transfer eden Sevilla, sarı kırmızılıların diğer stoperi Nelsson'u da kadrosuna katmak istiyor. İspanyol takımının bonservis teklifi 4 taksitle 15 milyon Euro ve 3 milyon Euro bonus.

Sevilla, Nelsson için Galatasaray'a son teklifini yaptı

Özgür SANCAR -AJANSSPOR ÖZEL

Üç eski Galatasaraylı Fernando, Marcao ve Alex Telles'i kadrosunda bulunduran La Liga ekibi Sevilla, sarı kırmızılılardan dördüncü futbolcuyu transfer etmek için çalışmasını sürdürüyor. La Liga ekibinin hedefinde Marcao'nun geçen yıl stoperde ortağı olan Victor Nelsson var. 

Sevilla 4 eşit taksitle 15 milyon Euro teklif etti

Galatasaray’ın Danimarkalı futbolcunun transferinden beklentisi 20 milyon Euro; Sevilla ise 15 milyon Euro teklif etti; ancak bu parayı da dört eşit taksitte ödemeyi önerdi.

Teklifin ayrıntıları

Ajansspor teklifin ayrıntılarına ulaştı.  Buna göre Endülüs kulübü, 3 milyon 750 bin Euro'luk taksitlerin ilkini 30 Ağustos’ta ödeyecek.  2. taksit tam 1 yıl sonra; 3. taksit 30 Ağustos 2024 ve dördüncü ve son taksit 5 Haziran 2025’te verilecek.

Nelsson için 3 milyon Euro bonus var

Sevilla ayrıca Nelsson resmi maçların yüzde 70’inde oynar ve diğer başarı kriterleri gerçekleşirse 3 milyon Euro bonus ödemeyi de önerdi. Nelson için bir başka bir teklif yapmayacak İspanyol ekibi Galatasaray’ın yanıtını beklemeye başladı.

İlgini Çekebilir
Perez, Galatasaray'ı açıkladı: Görüşmeler oldu...
Habere Git

Dursun Özbek 'İstediğimiz rakam değil' demişti

İstanbul'da 1-0 kaybedilen Giresunspor maçından sonra kameraların karşısına geçen Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Nelsson transferi için şu açıklamayı yapmıştı: "Nelsson için masada Sevilla’nın teklifi var. İstediğimiz rakam değil. İstediğimiz rakam gelmediği sürece satmayı düşünmüyoruz. Önemli bir oyuncumuz.”

Avrupa Ligi'nde Marcao ile birlikte Avrupa'nın gündemine geldi

Geçen sezon Kopenhag'dan 7 milyon Euro transfer bedeliyle Galatasaray'a gelen Victor Nelsson, özellikle Avrupa Ligi'nde Marcao ile birlikte gösterdiği performansla dikkat çekti. Danimarkalı futbolcu, aralarında Barcelona'nın da bulunduğu 8 Avrupa Ligi maçında görev almış ve bu karşılaşmaların 5'inde sarı kırmızılar kalesini gole kapatmıştı. Galatasaray ile 47 maça çıkan Nelsson takımı adına 1 gol atmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler